Pan Samochodzik był w ORMO. :D A ZOMO to nie znaczy "Zdziczałe Oddziały..."??? :D
A w ogóle... co za brak szacunku dla godła, wy lewaki jedne!!! :twisted: :twisted: :twisted:
To co, walimy to godło na koszuki na następnego Forevera? POLAND!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » ale żem se
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pan Samochodzik był w ORMO. :D A ZOMO to nie znaczy "Zdziczałe Oddziały..."??? :D
A w ogóle... co za brak szacunku dla godła, wy lewaki jedne!!! :twisted: :twisted: :twisted:
To co, walimy to godło na koszuki na następnego Forevera? POLAND!
Jasne, zeby juz w ogole bylo wstyd przyznawac sie, ze jest sie Polakiem... :)
Elban byl w czymsik takim chyba ze 2 lata temu - to wystarczajacy powod, zeby tak nie wyskakiwac...
Najlepiej udawajmy japońskich turystów, którzy przypadkiem zabłąkali się w okolice zlotu i podziwiają najnowsze osiągnięcia techniki. :D
Logo XXLa fajne, logo XANa niestety fatalne pod względem graficznym...
Lizard, ale ja nie mam fotoaparatu!
Vasco: ale aparaty (nawet cyfrowe) to wsrod japonskich turystow sa juz niemodne. Teraz kazdy ma kamere cyfrowa...
Vasco: jesteś japońskim turystą, więc aparat masz wczepiony w czoło, a trzask migawki wydajesz zębami. Po ciemku nie zapomnij włączyć flesza i świeć oczami. :D
A ja glupi myslalem, ze poza aparatami/kamerami to japonscy turysci wyrozniaja sie tez skosnymi oczyma i innymi takimi detalami... : )
Logo XXLa fajne, logo XANa niestety fatalne pod względem graficznym...
nie moje tylko narodowe ;) i przyznaje, ze przerobka byla w 5 min :)
lewis: wiesz, ja taki wczorajszy jestem :) od 15 lat mam ten sam aparat...
lizard: ja mam tylko czerwone oczy na zdjeciach ;p
grubshy: a widac te slepia zza tych aparatow/kamer?
Vasco powinien raczej zapuścić brodę i udawać krasnoluda. Mam kumpli w bractwie rycerskim, mogę się wystarać o stosowny topór. Przy okazji będzie można straszyć pijanych komodziarzy (a zagraniczni to już w ogóle uciekną...).
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » ale żem se
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 60 zapytań