No właśnie ..kto mi może wysłać full wersję Thety pod emulatorek
Sam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Scena - 8bit » Nie śmiać się :) ...potrzebuję TMC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sam.
.. hehehehehehehehe;;;; hehehehehehehe;;; hehehehehe ... ____ contact 'v emil: atari8@interia.pl
Wyslalbym, ale nie znam adresu mailowego. :(
Przy okazji musze powiedziec o pewnej malej niedogodnosci pracy pod emulatorem z TMC. Mianowicie kombinacja klawiszy powodujaca wyjscie z edytora muzycznego do glownego menu programu: Esc+ctrl+shft, na emulatorze wymaga przedefiniowania rozstawienia klawiatury i przypisania tej kombinacji jakiemus osobnemu klawiszowi na PC (normalnie nie dziala).
Jo SeriousSam.
http://www.atari.justdied.com/data/Copy … ry%201998/
Jak si enie myle - dysk ze Stuffem 2 czy tam B. Masz tam TMC111.COM.
Wiem bo dzis to ssalem. i cos powoli komponowalem lol.
Samurai jestem pod wrazeniem...
ciekawe po jakim czasie wkurzy cie ten program. Trzeba byc niezlym Kwiatkiem ;)) ażeby ją ujażmić. Ja podchodzilem ze 2 razy i nie moge. te różowe kolorki jakaś dziwna obsługa Fuuuuuuuuuuu nie ma ctrl+p tylko return i same bbłłeeeeee Ugly ugly ugly ... No ale misiu czekam na efekty... napisz podklad do textu siedze sobie siedze ... He he he a moze to jest dobry pomysl ?? zrobilibysmy podkladzik do tego na atarce domixowac troche pecetowych bitow tudziez troche innych dzwiekow i dozucic twojego wokala ??? ...hit kazdego CP !!! ...siedze sobie siedzie i czekam ...
ciekawe po jakim czasie wkurzy cie ten program. Trzeba byc niezlym Kwiatkiem ;)) ażeby ją ujażmić. ...
Kurcze, zrewanżował mi się jeden..., promyku jeden Ty. No co, no co, no co ja Ci zrobiłem? :P
Piszę na Thecie już czwarty roczek i widzisz jak wyglądam? Dobrze, odmłodniałem, tylko włosy mi się pofalowały.
To były słowa wyrażające moj podziw, uznanie, etc. Panie sunsiad. btw: moze tak dla takich malkontentow jak ja zrobilbys kurs online Thety ???
Greg juz zrobil kurs TMC tylko gdzies mi go wywialo z dysku ! Dzis poszukam i wrzuce ! A Greguś swoja droga moglby go tez poszukac na hdd bo nie wiem czy znajde :)
Greg juz zrobil kurs TMC tylko gdzies mi go wywialo z dysku !
Dely - no było, było coś takiego, przypominam sobie ;) Poszukam, ale jeśli to znajdę, to tylko na jakiejś dyskietce, bo ostatnio zmieniłem kompa a archiwów starych nie mam :( Poszukam, to może się znajdzie... Xrayu promyczku i sąsiedzie -> kto tu kogo powinien uczyć ;) (to tak żeby nie było że Ci cały czas słodzę)
Greg juz zrobil kurs TMC tylko gdzies mi go wywialo z dysku !
Dely - no było, było coś takiego, przypominam sobie ;) Poszukam, ale jeśli to znajdę, to tylko na jakiejś dyskietce, bo ostatnio zmieniłem kompa a archiwów starych nie mam :( Poszukam, to może się znajdzie... Xrayu promyczku i sąsiedzie -> kto tu kogo powinien uczyć ;) (to tak żeby nie było że Ci cały czas słodzę)
W ogóle to obaj sobie strasznie kadzicie :0
A w ogóle to gratulacje...gratulacje ...a może współczucia ..kto to może wiedzieć :?:
Sam
Te trzeci kadziciel ... mam Cie zacytowac ???
----------------------------------------------------------------------
(...)Gdy pierwsze promienie
padną na kwiecie
usłyszysz grę świerszcza
najpiękniejszą w świecie(...)
------------------------------------[Legendy Staropolskie]----
Te trzeci kadziciel ... mam Cie zacytowac ???
padną na kwiecie
usłyszysz grę świerszcza
najpiękniejszą w świecie(...)
Czyżby powraca pełny skład PORAŻKA TEAM z Ornety'96? Jeszcze brakuje coś o BACu... (masz coś XRAYu o Bączku, Bąku, hmm?)
padną na kwiecie
usłyszysz grę świerszcza
najpiękniejszą w świecie.
Wnet co to ? dźwięk dzwona?
ktoś świerszcza zagłusza
to baca z owcami
na hale wyrusza(...)
tak lepiej ?
padną na kwiecie
usłyszysz grę świerszcza
ktoś świerszcza zagłusza
to baca z owcami
na halę wyrusza(...)
------------------------------------[Legendy Staropolskie]----tak lepiej ?
Gratuluję. Teraz przyjdzie kolej na liryki o Koderach, Grafikach sceny Atari. Dely, może jakiś dział poezji? ;)
padną na kwiecie
usłyszysz grę świerszcza
ktoś świerszcza zagłusza
to baca z owcami
na hale wyrusza(...)
------------------------------------[Legendy Staropolskie]----tak lepiej ?
Czad .... ubawiłem się do łez ...chyba sie nauczę na pamięć
w skali 1-10 dostajesz ode mnie za ten tekst 3000.
Dawno się tak nie ubawiłem
Sam.
Mianowicie kombinacja klawiszy powodujaca wyjscie z edytora muzycznego do glownego menu programu: Esc+ctrl+shft, na emulatorze wymaga przedefiniowania rozstawienia klawiatury i przypisania tej kombinacji jakiemus osobnemu klawiszowi na PC (normalnie nie dziala).
Nie dziala? :twisted:
Już sporządziłem odpowiedniego .atr'a z TMC i przykładami ...
Tylko problem jest jeden - na jakiego e-maila mam to wysłać,
bo tego nie ujawniłeś .... :rolleyes:
a co w tym takiego smiesznego hę ??
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Nie śmiać się :) ...potrzebuję TMC
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 64 zapytań