Oczywiscie całkowity OT ale ...
Szukam adresu kontaktowego serwisu firmy Philips w Polsce.
Najlepiej adres i nr telefonu.
Jesli ktos posiada jakis namiar to bede wdzieczny za podanie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » Serwis Philips'a w Polsce
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oczywiscie całkowity OT ale ...
Szukam adresu kontaktowego serwisu firmy Philips w Polsce.
Najlepiej adres i nr telefonu.
Jesli ktos posiada jakis namiar to bede wdzieczny za podanie.
strona serwisowa philipsa na polske cos chyba nie dziala ... jak bede w domu to ci sprawdze na gwarancji z DVD
Dzieki. Ja tez mam DVD tylko ze nie mam polskiej gwarancji do niego, a jakakolwieg proba kontaktu z serwisem po przez polska strone Supportu spelzla na niczym :(
więc ...
na razie znalazlem tylko telefon to philips polska
0-22 571 0 571
btw ktos wie moze co moze byc przyczyna niezapamietywania stacji radiowych przez amplituner philipsa ?
Mam nagrywarę Philipsa, ale w dokumentach żadnego kontaktu do serwisu w Polsce? Chyba sklep powinien mieć takie dane (bo gdzieś musi ew. reklamacje odsyłać)?
[ Dodano: Pią Kwi 08, 2005 15:52 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :rolleyes:
Jurgi: ja mam kontakt z serwisem ale w USA, a ja potrzebuje tutaj. Sprzet zostal przywieziony do Polaszy wlasnie z za oceanu no i sie mu to nie spodobalo zbytnio i przestal dzialac :(
?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Serwis Philips'a w Polsce
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 50 zapytań