1

zaczynam od początku.
znalazłem w szafie zasilacz od atarki, nie wiem czy sprawny, ale zakładam, że tak, więc pomyślałem, może kupię do tego atarkę :D
sprawa druga:
sprzedam/zamienię (na atarkę :))/oddam oryginalny, tak sądzę trak ball - oto fotosy http://eclsoft.no-ip.info/atari/, oraz podręczniki zabytkowe Wojciecha Zientary ! - uwaga, sporo ważą.
a... bym zapomniał, mam jeszcze monitor w kolorze bursztynu, niestety nie zrobiłem foty. monit działa, może komuś się przyda. chyba 14".

Cuda wianki i nie tylko :) POKEY 4ever ;)

2

Jestem chętny na tego trak-ball'a. W zamian mogę zaoferować sprawną 65XE.

3

cholera pasiu, ubiegles mnie

4

no ja za trackballa oddam moje 65xe i dorzucę SIO2PC :) no to jak ?

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

5

sun, wystaw to co masz na allegro, cene uksztaltuje 'rynek' trackball sam w sobie jest wiecej wart niz gola 65xe; tak bedzie najuczciwiej, tak mysle

6

allegro - ostanio mnie zdrowo wkur.... zresztą, tak naprawdę myślałem bardziej o zamianie, nie spodziewałem się aż takiego odzewu :D
reasumując: allegro odpada, zamiana owszem.
zauważcie, że tam pisze TRAK-BALL, ciekawe.

[ Dodano: Wto Mar 15, 2005 16:16 ]
oferta gRzEnIu jest o tyle ok, że na samej atarce to tylko selftest odpalę :D nie mam flopa do tego, chyba, że sio2pc sam polutuję. może znajdzie się chętny i dorzuci tam troszkę ramu, dopłacę oczywiście sensowną kwotę.
w każdym razie na dziś wygrywa gRzEnIu.

7

Az jestem ciekaw  ile rozszerzen w zamian za trackballa jest w stanie dac Pasiu :)

8

No to dokładam 1MB i Qmega. Za książki dorobię sio2pc. Kto da więcej?  :D

9

'wypasiona' oferta - nie do przebicia  8)

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

10

uff, ale się dzieje.
zatem zwycięzcą zostaje pasiu

kto by pomyślał, że trackball ma taką wartość :D

11

no to dorzucam to co pasiu + SIO2IDE  :lol:

PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

12

ten pan oszalal. :) trak-ball nie jest az tyle wart, imho. ;)

--
= krap.pl =

13

jak pisałem wcześniej, zwyciężył pasiu.
niestety, posiadam tylko 1 trak-ball'a ;(

14

heh - a sprzedałem jeden taki T_Ball za 50 zeta :D . Dobrze, że mam rezerwywy - bo bić się nie musze o niego  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: - a na Allegro i tak szkoda byłoby to pchać - po kiego sprzęt ma trafić do zbieracza - jeśli ktoś może tego jeszcze używać  :?:

Tak apropos konia - wspomniany Trak-Ball ma opcję pracy w trybie Joystick (oczywiście native kulotoczne mode też je) - więc do pracy po takim Trzmielem - roxior rzecz; polecam

Kontakt: pin@usdk.pl

15

jakos nigdy sie nie przekonalem do trakbali...

a powiedzcie mi, czy to normalny objaw jest, ze tacztablet co jakis czas (dwie sekundy, trzy moze? nie pamietam) przerywa?

moze konkretniej - ciagne linie jakas taka nienazbyt prosta, spokojnym, plynnym, w miare jednostajnym ruchem. i rysuje sie pieknie, rysuje, rysuje, az nagle pojawia sie taki halcik, charakterystyczny dla np. pecetow co doczytuja cos z dysku, i przez ten okres kursor sie owszem, przemiescil, ale linia ma przerwe. troche to smutne, bo takie przerwy dzieja sie regularnie. tacztablet to atari touch tablet, oczywiscie, nie jakas tam koala...

--
= krap.pl =

16

ten pan oszalal. :) trak-ball nie jest az tyle wart, imho. ;)

no pewnie że nie jest tyle wart ! przeciez zartowałem  :lol:

PIN ready logo

17

No to dokładam 1MB i Qmega. Za książki dorobię sio2pc. Kto da więcej?  :D

Pasiu ! a tak miedzy nami- zeby inni nie wiedzieli - znalazlbys czas na montaz 1 mb do mojego maluszka ? jesli powies ze tak, to bede meczyl cie na PRIV z detalami.

:-)