Wystawilem:
http://www.allegro.pl/showcat.php?id=5939
Ceny nie sa za niskie ale uwazam, ze uczciwe.
Jeszcze dzis postaram sie dorzucic 30 cartow na 2600.
Zapraszam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Carty do 7800 z instrukcjami
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wystawilem:
http://www.allegro.pl/showcat.php?id=5939
Ceny nie sa za niskie ale uwazam, ze uczciwe.
Jeszcze dzis postaram sie dorzucic 30 cartow na 2600.
Zapraszam.
Nie kupujcie cartow do 7800! Tebe wslizguje sie po nocach do domow i wyciaga marie z konsol!
mlehehehe :lol:
[ Dodano: Sro Sty 26, 2005 5:48 pm ]
trzeba bylo wszystkie karty wystawic w jednej aukcji, latwiej by sie kupowalo i mniejsza prowizja dla allegro
Tebe: przegapiles: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40649878
chyba wykupię wszystkie carty ! :lol:
tebe - mowisz wystawic wszystkie - i tak i nie. Wychodze z przekonania, ze kolekcjonerzy potrzebuja czesto pojedynczych tytulow do uzupelnienia zbiorow. Mysle, ze wystawione pojedynczo nawet nie to ze osiagaja wieksza cene, ale wzbudzja wieksze zainteresowanie.
Fakt, ze roboty z tym pozniej mnostwo aby powysylac do wielu ludzi...
Dobrze ze 7800 i 2600 mnie juz tak nie kreci - ostatnio wydaje i tak majatek na soft do XL/XE.
Wczoraj straszny zawod. Wylicytowalem niedawno "Zork I" za... $1 :) Radosc byla podwojnie krotka: po pierwsze z kosztem wysylki i transferu kasy wyszlo $19.95 czyli jakies 64zl :/ A jak wczoraj doszedl to sie okazalo ze ma wyrwana instrukcje (znaczy nie ma wcale) :(((
Czy w Polsce wogole byl wydawany legalny soft (na malucha) nie-polskich firm? Znaczy jakies tytuly z importu? Nie licze wydan Avalon/Zeppelin Games.
Nie tak dawno ktos na Allegro wystawial kilkanascie gier (w tym M.U.L.E) twierdzac ze nabyl je w Pewexie, ale jakos ciezko mi uwierzyc...
Hm, jak od gościa dostałem w komplecie z 65XE trzy oryginalne carty (w pudełkach!): Food Fight, Lode Runner, Star Riders II. O ile wiem, to w Polsce je kupił?
Dodam, że za ten zestawik gość chciał tylko płytkę z nagranym emulatorem i grami, bo chciał sobie w Robbo pograć, jak za dawnych czasów? Nawet zważywszy, że wtedy płytki były ociupinkę droższe, to podoba mi się ta zamiana :D.
[ Dodano: Sty 26, 2005 00:47:00 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :mrgreen:
Ja kiedys kupilem w sklepie w Polsce takze karty z Food Fight i czyms tam jeszcze (design dla XEGS). Byly to przypadkowe karty, ktore sie zawieruszyly w jakims sklepie z grami. W sumie raczej gry zagraniczne nie byly sprzedawane. Jak weszla ustawa o prawach autorskich w Polsce to Atari juz dawno umarlo za granica i nikt nawet nie myslal o tym zeby sprzedawac gry na XL/XE w Polsce.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Carty do 7800 z instrukcjami
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 65 zapytań