narodziny Mac Mini ,
dwa slowa bo sercem komputera jest Motorola ;)
[ mode " Sen " ON ]
jest rok 2005 , firma Atari wprowadza na rynek mini computer all in one
o nazwie miniEagle G4
[ mode " Sen " OFF ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
atari.area forum » Bałagan » The Apple Revolution
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
narodziny Mac Mini ,
dwa slowa bo sercem komputera jest Motorola ;)
[ mode " Sen " ON ]
jest rok 2005 , firma Atari wprowadza na rynek mini computer all in one
o nazwie miniEagle G4
[ mode " Sen " OFF ]
Maszynka jest niezła. Kosztuje raptem 499 dolców w najtanszej wersji, 599 z lepszym prockiem i dyskiem a za 1600 można mieć pełny wypas, tyle że to sie nie opłaca - bardziej opłaca się sprowadzić i samemu wypsić bo np. upgrejd ramu do 1GB kosztuje w jabłkach 450 USD czy jakoś tak.
W sumie napaliłem się jak szczerbaty na suchary. Teraz może nie kupie, ale mam nadzieje że Apple będzię tę linię kontnuować.
Oblukam to cudo jak w jakims shooping molu to zobacze. Pewnie w CircuitCity lub w slawnym na caly New York sklepie JR bedzie niedlugo.
sprzęciol fajniutki! szkoda że Makówy są takie drogie;jak by było inaczej to pewnie dawno juz miałbym jakąś pod strzechą.
sprzęciol fajniutki! szkoda że Makówy są takie drogie;jak by było inaczej to pewnie dawno juz miałbym jakąś pod strzechą.
Tańsze od pegaza, a o A-one nie wspominając :-D Nawet classic z powerką i 060 jest droższy od tego maca :-D ja go kupuje !!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » The Apple Revolution
Wygenerowano w 0.012 sekund, wykonano 57 zapytań