Elosklep polecam :D

http://sk8shopsr.za.pl/

Swoja droga ciekaw jestem, jak wielu "ludzi" w Polsce posluguje sie takimi gadkami :)

2

Dzial "dziwki" rozwala, szczegolnie w opisach 'towarow'...

3

hehe, strona wyczesana wpyte

dzial ubrania/alby też jest niczego sobie
ale naprawdę straszne jest, ze są ludzie którzy tylko takim językiem się posługują

pozdroszejset

4

kloaczna ta stronka :)

gep/lamers^dial

5

kurna - kupujcie ziomalskie patelnie !!!!

http://sk8shopsr.za.pl/inne.php

Kontakt: pin@usdk.pl

6

Ponizej wszelkiej krytyki.... Po prostu nie mam slow...

7

buhahhahaha

8

8O
debile
8O

9

zajebiste ... nie znacie sie ... troche polem zalatuje, ale nadal zajebiste ... buhahhahahhahahhaha mega LOL

10

totalne dno  :lol:

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

11

ERROR k****

Niestety ziomus tego towara jeszcze nie mamy ale w **j niedugo wpadaj i bedzie elo rozkmina.

12

niezle ;-) gosciu ma niezle poczucie humoru... gdzies widzialem tez stronke o dresiarzach w podobnym klimacie ;-)

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

13

widze że Debilizm jest teraz na topie :(

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

14

Zawsze był. To najłatwiejsza forma zwrócenia na siebie uwagi. Jak widać prosta i skuteczna.

Nawrt ja, taki inteligentny :D, poważny :D i obracający się w kulturalnym towarzystwie :D dałem się wciągnąć tutaj w dyskusję, zamiast zignorować temat. ;)

Ot, takie nabijanie statsów.

Do MM: jak mi jeszcze raz nie zrozumiesz intencji ostatniego zdania, to wystawię Cię na Allegro, przerobię na muszlę klozetową i wystawię gołego na balkon (przypominam, że mamy zimę, ciepłą, bo ciepłą, ale zimę). :twisted:

[ Dodano: 29.12.2004 17:57:51 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

15

fonty takie troche 8-bitowe  ;)
czyzby to nasi?

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

16

Do MM: jak mi jeszcze raz nie zrozumiesz intencji ostatniego zdania, to wystawię Cię na Allegro,

BCM!

17

ziomy... to po prostu jest teraz Trendy ...

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

18

"Nazwa towara: Słoń Mass DNM

Opis: Elegancki elefant w **j k**** ziomuś rozkminiaj bierzesz sk**** na smycz i wozisz sie po mieście a ci z pitbulami hooligani jego mać mogą ci naskoczyć i pomasować prącie aż do stanu erekcji. Elo słoń wymiata!"

<<<opis rozpier***la>>>

pozdrawiam

PS Miker: w końcu napiszę to demo :P

19

ej no. nie zgodzę się, ze to jest debilizm, choć moze tak wygląda. goście sobie robią jaja z "eloziomalstwa", tak mi się wydaje. rzuciłem okiem na stronę kolesia, który robi ten sklep. strona jest już normalna, gość jeździ na desce i inne takie. czyli mozna by go okreslić częścią tej "kultury" (sory, jesli dla kogoś za duże słowo). moim zdaniem dostrzega głupotę "ziomalstwa". i kpi sobie z tego.
tak mi się wydaje, ale pewnie jestem młody, głupi i nieokrzesany..

ziomy... to po prostu jest teraz Trendy ...

Trendy jest passé. dwa dni temu znajomy mi mówił, ze teraz się mówi edgy tudzież en mode.

Lizard: tekst o MM rotfl!

20

Stronka poniżej krytyki (chociaż sam sklepik fajny) - ale ten text mnie rozwalił:

ELO ELOKUTASIE TY KÓÓÓRFA WEŚ SIE JEPPP IDŹ KÓRFA POPYKAJ Z ELOSTARYM W ELOKRĘGLE

I Ty zostaniesz big endianem...

21

edgy ? en mode ? wow

miker ... ziomus ... nie kminiisz zajawki ?!??!