Przepraszam, ale którego gatunku? Ludzkiego, czy przerośnięte gady masz na myśli? Czy zamierzasz tworzyć jakieś krzyzówki między gatunkowe?
[ Dodano: Pon Gru 29, 2004 00:00:00 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :mrgreen:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
atari.area forum » Bałagan » już sie nikt nie przyczepi do miss mokrego...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przepraszam, ale którego gatunku? Ludzkiego, czy przerośnięte gady masz na myśli? Czy zamierzasz tworzyć jakieś krzyzówki między gatunkowe?
[ Dodano: Pon Gru 29, 2004 00:00:00 ]
takie co zamieszkują wyspe Komodo...(nie miałem na myśli archipelagu Commodorowców)
dziękuje bardzo bardzo chłopcy ^_____^!!
obiecuje stawiam winko na Quaście czy na czymś większejszym, bo pewnie dopiero wtedy się zjawię, ale obleję moją okazję (z opóźnieniem, ale liczą się intencje) z wami chętnie!
w ogóle dziękuje za życzenia etc.
a ostatnio tak abstrachując od imprez... poszłam do kerfura kupić fajki i zaszpanować datą urodzenia. i co?! pierwszy raz w zyciu mnie NIE ZAPYTALI O DOWÓD!!!!! ide sie powiesić... czy ja AŻ tak staro wyglądam!?
za to w Józefowie pod Wawką w trzech sklepach panie nie chciały mi uwierzyć, że mam 18 lat, bo legitymacja to nie dowód tożsamości LOL! (pokazywałam jeszcze paszport, karte rowerową, zaświadczenie z budy i wniosek o dowód). w końcu kupiłam w mniejszym sklepie ;D.
jak sie znajdą fundusze jak tzreba, bedzie miss mokrego podkoszulka :3. a czemu by nie? ;)
teraz to mi już prokuratura nie położy łapy na tyłku (znaczy sie wam... mnie to by teraz spokojnie położyła ;P).
Ty Spróchniały Impregnacie?
LOL! XD też na to nie wpadłam XD. mraf! no ale jak możecie tak sie na biednym Pinokiu wyżywac, no byście sie wstydzili! :twisted:
a z kogo sie na zlotach bedziemy śmiać jak będzie robił całym sobą lot koszący ze śpiworka do kibelka? :D
Nie ma to jak instynkt przetrwania gatunku.
a potem bedzie: "... i po ostatniej samicy...", rotfl! :D
będę się czepiać Twojego mokrego podoszulka aż Ci go ściągnę
lolu ;p a twoja osobista potem cie zap.... (nie musze dodawać, ze mnie tez ;P).
No tak... byłem tak *wylansowany*, że hoho..., ale w końcu mój pierwszy zlot to chyba miałem się prawo trochę zaprawić
o pamietam moj pierwszy zlot... dziś sam jestem ... babciem... ;P
Myslalem, oceniajac po gabarytach
mentalność faceta.... :rolleyes: ale fakt u mnie można sie pomylić ^^"
Nie ma co Meśka - to robimy razec imprezkę - ja swoje młodzieńcze latka opuściłem 30 listopada. Hehehe na najbliższym zlocie idziem razem na winko... i to nie jedno - a może weźmiemy Pina na żołądkową!?
pinowi moge zafundować żołądkową, ale nie pije tego czegoś od Lasta 2k2!! #_# mowy nie ma! a na winko się chętnie przejde w ornecie choćby (do sklepu i z powrotem :D znowu braknie win w sklepie jak w 2003 ;>).
no to jeszcze raz dziękuje za życzenia, stawiam winko 9niejedno) na następnym party na jakim sie zbierzemy w jakiejś sensownej ilości !! ^____^ od razu uprzedzam, że 18 razów na tyłek już dostałam :3
cmoki!! ;*******************
m.
no ale jak możecie tak sie na biednym Pinokiu wyżywac, no byście sie wstydzili! Twisted Evil
Bo my Pinokia bardzo kochamy (zwłaszcza od tyłu :D ). A on to bardzo lubi, zwłaszcza w moim wykonaniu. 8)
a potem bedzie: "... i po ostatniej samicy...", rotfl!
Nie no, daj spokój. Jakaś tam się jeszcze znajdzie. ;)
Jaszczurka napisał:
będę się czepiać Twojego mokrego podoszulka aż Ci go ściągnę
lolu ;p a twoja osobista potem cie zap.... (nie musze dodawać, ze mnie tez ;P).
Może się, nie dowie. Poza tym zgodnie z instynktem, najpierw działamy później myślimy. ;)
o pamietam moj pierwszy zlot... dziś sam jestem ... babciem... ;P
Kiedy wnuczka zabierzesz na jego pierwszy zlot i dlaczego to będzie zlot atarowski? :D
mentalność faceta.... Rolling Eyes ale fakt u mnie można sie pomylić ^^"
Ot, to ci dopiero skromność. 8O
od razu uprzedzam, że 18 razów na tyłek już dostałam
Prewencyjnie dostaniesz jeszcze raz. :lol:
Na zakończenie:
No i Meśka tak nas wszystkich ładnie podumowała, że stróżowi porządku na tym forum, czyli tak zwanemu cieciowi, nie pozostaje nic innego, jak zamknąć topic. :cry:
BTW. Bardzo mi się podoba forma cytatów: "Meśka napisał". Może by tak w profilu dodać opcję płci i dopasować odpowiednią formę. ;)
[ Dodano: 02.01.2005 14:58:10 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
obawiam sie Jaszczurku, że nie da sie zmienić tego ze napisał :/. albo ja nie wiem jak. opcja płci? a po co, jak mało kto sie może pomylić ;P. wystarczy mnie zobaczyć ;D. ne ne, gomenne, żartuje.
w sumie niezły pomysł *patrzy znacząco na Kierownika*....
Ot, to ci dopiero skromność
jakbyś takie nosił, tez byłbys taki skromny XD
m.
cytat:
"jak sie znajdą fundusze jak tzreba, bedzie miss mokrego podkoszulka :3. a czemu by nie?"
czy mnie cos omineło? jeśli tak to poprosze linka:)
a co gepciu? ;p
zrzuta jak na 2003 i prosie bardzo ;D. zwlaszcza, ze mi przod sie zmienil przez dwa lata ;P. kidding.
ale no teraz to juz nic nam nie może zrobić żadna władza ;D. mam 18 lat wszakże ;).
nie da sie zmienić tego ze napisał :/. albo ja nie wiem jak. opcja płci? a po co, jak mało kto sie może pomylić ;P.
No chyba właśnie może... Nie tak dawno twierdziłaś, że jesteś facetem. Coś się w tej materii zmieniło? Żebym wiedział, gdzie warto łapać... ;P
[ Dodano: Sty 01, 2005 00:00:00 ]
a co gepciu? ;p
zrzuta jak na 2003 i prosie bardzo ;D. zwlaszcza, ze mi przod sie zmienil przez dwa lata ;P
taaak? a jak bardzo? fotki,filmy i rozkładówki byś wrzuciła na forum;
tyle osób tutaj na to czeka...kaske Sajkor bedzie musiał znów zbierać.
sie postaraj :3
"sie gra sie ma..." hehe :D
... a tak to na recznym trzeba zjezdzac :)
"wyobraz sobie boisko ...." :)
"obsajd!"
"ja jestem tyle od piłki... wyskakuje... oni na mnie... obsajd... i gooool!" ;D
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » już sie nikt nie przyczepi do miss mokrego...
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 54 zapytań