No właśnie:
ludzie ... najpierw wszyscy płaczą :( że scena zdycha ...a nie dajecie szancy ludziom, którzy pracują na dojechanie przed msx-compo ...lame
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Scena - 8bit » Kiedy powinno waszym zdaniem być msx-compo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie:
ludzie ... najpierw wszyscy płaczą :( że scena zdycha ...a nie dajecie szancy ludziom, którzy pracują na dojechanie przed msx-compo ...lame
wole w sobotę .... bo w piątek mogę nie być w stanie ich posłuchać - a po co ma się powtórzyć LP98 :twisted:
niech bedzie w sobote, w sumie piatek mozna przeznaczyc na chla.. eee rozmowy towarzyskie :lol: :lol:
Panowie, przeciez z piatkiem to byla propozycja a nie to co bedzie. Swoja droga, to nawet gdybym wyznaczyl kompoty na piatek, a nie dojechalby ktos, kto bedzie cos wystawial, to tez bym przesunal. Troche wiary we mnie! :)
tak właśnie, a w ogóle to Vasco ma w Opalenicy sklepy, w których sprzedają wino, które można przerobić na helikopter! więc więcej wiary...
Ja toże jestem za sobotą.; Można zrobic to troche wczesniej.. Pomijajac fakt ze nie wszyscy moga dotrzec w piatek na msx-compo jest jeszcze taki aspekt: Jade bowiem samochodem i z racji ze w sobote ni bede mogl zabardzo napic sie dykty czy tez innego ustrojstwa zamierzam dac w palnik wlasnie w piatek przy ognisku czy gdzie w pobliskim rowie. W zwiazku z tym Sobota !!!!!!!! :twisted:
A to na spotkaniach atarowcuf mozna pic ? :twisted:
tak Dely można oranżade, wode mineralną itp .. w końcu jest gorąco i organizm wymaga większej ilości płynów :twisted:
Bedzie tyle ludzi , ktorych nie widzialem z 5 lat albo i lepiej, mordki które tak bardzo pragnę zobaczyć. super przyjacielska atmosfera jaka towarzyszy tylko atarowskim imprezom i ... jak tu nie pić ;))
... chyba znowu w Opalenicy wzrosnie zapotrzebowanie na "wode mineralna" w zwrotnych butelkach 0.75 :lol: :lol: :lol:
... chyba znowu w Opalenicy wzrosnie zapotrzebowanie na "wode mineralna" w zwrotnych butelkach 0.75 :lol: :lol: :lol:
a na etykietce czarny rumak... i napis mustang ;)
a na etykietce czarny rumak... i napis mustang ;)
nie nie daVid'ku. tam pisze "Mustak". Wiem, bo sam sie tym trunkiem delektowalem :lol:
A Laoo to fiej bo twierdzi ze nalewki (ktore lokalne NG loi od xx lat;) jest gorsza od wina. Laoo lame ! ;]
.... a Piguś kce w sobote, bo ostatni piątek na LastParty smacznie sobie przespał. Zresztą popatrzcie na real_t.Video; Ja, sehr gut - kopiren disken tomsen bad sektoren disken kopieren ... itd; ... i schlaffen;; tak Piguła schlaffen ....... schlaffen ......, oooo wstajemy, czas na pociąg; hehe;-)
..... a i jeszcze to; msx kompo powinno odbyć się w poniedziałek. :: Tak, zdecydowanie w poniedziałek, przynajmniej nikt się nie spóźni. hihi;-)
He, He, He .... THC;-
Hi, Hi, Hi ......LSD;-
Ho, Ho, Ho ... grzybów 100.
Miłego dnia!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Kiedy powinno waszym zdaniem być msx-compo
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 67 zapytań