a ja poszukuje sprawnej klapki od LDW. posiadany przeze mnie egzemplarz ma ulamane prawe mocowanie...
= krap.pl =
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
65C816 XL OS v. 2.47 Nowa wersja alternatywnego systemu operacyjnego
Echa Revision 2025 Kilka interesujących produkcji dla różnych platform Atari.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » klapa od LDW 2000
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja poszukuje sprawnej klapki od LDW. posiadany przeze mnie egzemplarz ma ulamane prawe mocowanie...
Jedyne mało ekonomiczne wyjście to chyba kupno stacyjki (reszta może służyć jako części zamienne):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35566137
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34973613
mam klapke ale tez uwalona patrzac od przodu prawe mocowanie ;/ wiec lipa..
hmm, jeżeli chodzi o sam zatrzask - to kiedyś komuś przekładałem od grzybowego napędu... Trza tylko znaleźć model z podobnym mocowaniem i poi sprawie - na różnych złomach komputerowych można wyczesać uszkodzone napędy 5.25 po 1-10zł ;) Trza tylko dobrać odpowiedni ;)
nie, nie zatrzask, tylko ta przyciemniona polprzejrzysta klapka frontowa... jakos dziwnie nietrwala sie okazala byla.
pogrzebałem dziś w piwnicy; mam tam LDW na częsci,ale niestety klapa jest juz w krainie wiecznych łówów (znaczy mocno niewyjściowa bo pęknięta):(
Gepard: a mechanizm zamykający, czyli ten plastik, przez który przechodzi pręt zamka, co się tak często łamie w CA-2001 jest ok w wygrzebanej przez Ciebie LDW? ? Możnaby go odkupić ewentualnie? Mam 2 x CA-2001 z tą usterką :(
zonk: niestety jak napisałem stacja jest na czesci;więc jak coś potrzebowałem do swojej CA-2001 to demontowałem LDW,więc i przemalowany plastik już w mojej czynnej stacji.
Spytaj Żbika; u niego stacji armia w domu;może cosik będzie miał.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » klapa od LDW 2000
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 62 zapytań