Hej wszystkim!
Moze zasmiecam forum ale chcialem sie z Wami podzielic dobra (dla mnie) wiadomoscia - od wczoraj jestem magistrem inzynierem :)
W koncu bede mial wiecej czasu dla Atari i eftepa!
pozdrawiam wszystkich!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Bałagan » Yeah!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej wszystkim!
Moze zasmiecam forum ale chcialem sie z Wami podzielic dobra (dla mnie) wiadomoscia - od wczoraj jestem magistrem inzynierem :)
W koncu bede mial wiecej czasu dla Atari i eftepa!
pozdrawiam wszystkich!
Gratualcje. Teraz musisz zmienić awatra na bardziej reprezentatywny i obrażać się na każdego, kto zwróci się do Cibie inaczej niż per panie inżynierze. :)
Ja też gratuluję, .gratuluję, gratuluję!!!!!!!!!!!!!! Zawsze było mi miło gdy komuś coś się uda!!!!! Na marginesie jak mi się coś uda to też chodzę z głową w chmurach.
Domagam się Lasta w Opalenicy
Chyba per 'panie magistrze inzynierze' :)
A awatara nie zmienie - woda sodowa nie uderzyla i chyba nie uderzy mi do glowy... :)
Woda sodowa może i nie, ale jak ja broniłem swoją pracę (wieki temu zresztą ;) ) to oblewaliśmy to z kolegami % i innymi promilami, a nie wodą sodową ;) :P :twisted: :lol: :o :D 8O ;)
kongratulajszyns :)
To w co teraz zagrasz? :P
moje gratulacje !!!!
tak na marginesie to od czego jesteś magistrem inżynierem? od spraw niepotrzebnych? od spraw spożywania alkoholu?
Gratulacje i witaj w klubie.
ps. kolejny powod do opicia na zlocie :)
Gratulacje !! heheh - Pan Magister Inżynier Azbest. Czy AZBEST - to tytuł naukowy ?? :twisted: :twisted:
mgr inz azb :) gratulacje typie!!!
Również witam w klubie! :) :D
Witaj w klubie ! Teraz to tylko doktorat, habilitacja i profesura ;)
To co, na party wszystkim stawiasz piwko?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Yeah!
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 19 zapytań