Hej ludziki, czy ktoś posiada schemacik tej fajnej modyfikacji autorstwa bodajże Gumiego ??? Interesuje mnie zarówno schemat jak i zawartość Eprom'u !
Z góry dziękuje za info
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Tight Tools Packiet
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej ludziki, czy ktoś posiada schemacik tej fajnej modyfikacji autorstwa bodajże Gumiego ??? Interesuje mnie zarówno schemat jak i zawartość Eprom'u !
Z góry dziękuje za info
Do ST/Flaszki? Pierwsze slysze... Co to takiego?
Heh, pigulastemu sie pomylilo i puscil to na forum o ST :) Ale gestapo czuwa i topik jest juz na właściwym miejscu :twisted:
dely gw :)
e f ttp byl zjebany dos 6.1 ;-P.
a heh gumi dzies kiedys mial wyslac schemat do ciebie, tak mi mowil (3 lata temu;) nie doszlo ? eh te lagi na poczcie polsoej;/
dely gw :)
e f ttp byl zjebany dos 6.1 ;-P.
a heh gumi dzies kiedys mial wyslac schemat do ciebie, tak mi mowil (3 lata temu;) nie doszlo ? eh te lagi na poczcie polsoej;/
Oj miał miał tak przynajmniej obiecywał na Quast Party 97, wiem że Pasiu montuje to cacko w compach (ale nie potrafi zmodyfikować oprogramowania na epromie - aby np. zmienić jakąś pozycje) jedyna nadzieja, teraz leży w MacGyverze, który może dostanie co nieco od Waldiego .... ale ja w to raczej nie wierze (myślę że domyślasz się czemu)
Heh, pigulastemu sie pomylilo i puscil to na forum o ST :) Ale gestapo czuwa i topik jest juz na właściwym miejscu :twisted:
no i dobrze że czuwa !!! Nie ma leżenia do góry brzuchem :lol:
ps. A ja cały czas czekam dely na info o Tomsie 720 na Twojej www :x
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Tight Tools Packiet
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 57 zapytań