1

Kurde, goraco jak pies nawet w nocy... Zieeeew...

2

kurde racja... jeszczem sie w dzien wyspal i teraz bede sie przewracał całą noc z boku na bok...

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

3

Ja tez siem wyspal ale sie na razie nie klade :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

4

A ja się nie mogę wyspać od kilku miesięcy. Za to głowa niepier... równo.

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

5

Uwierzcie mi, goraco to jeszcze nie jest najgorsza rzecz. Najgorsza jest wilgotnosci i duchota. To jest tak jak by sie bylo w saunie, ale w ciuchach i na dodatek trzeba jeszcze tam pracowac, a nie lezec  i gladzic sterczaca piersc dziwcznyny, kolezanki lub zony (oczywiscie nalezy zastosowac odpowiedni wyraz, zaleznie od danej sytuacji czytajacego) ;)

6

tej nocy mogłem jedynie pogładzić się po sterczącym brzuchu...  naszczęście już noc się skończyła ... ufff...

7

No ja tez moge sie pochwalic bolem dyni na ranem - mam tak jakos od 2-3 tygodni. Wypas. Spie dlugo i sie nie wysypiam... wroc: dlugo leze w lozku (zanim zasne polowa nocy mija)...

8

To wszystko przez te szatanskie komputery i ten szatanski internet.  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :D

9

TAK! wszystko przez te szatańskie strony z lafiryndami tudzież galerie Andrzeja S.:)

w*w.lucyfer.com  or w*w.belzebub.net aka w*w.andrzejsamson.pl

gep/lamers^dial

10

obaczym co sie bedzie dzialo tej nocy..  jest chlodnie, pada, powinno dobrze to wplynąc na spanko...

11

X: no nie wiem jak u was ale u nas jest straszna 'parówa' - i niestety musze przyznac racje Monsoftowi - jest jeden wielki ultra chartkor zenadix dzieki temu.

12

wam gorąco 8)
ja dzisiaj 5.5 km na rowerku w max. deszcz :twisted:

13

ja też dzisiaj pomykałem na biku  :twisted:  Fajnie było

14

tak tak tej nocy tez kicha...  oczywiście i w kosmosie również...   A tak poza tym, to ten serwer ma chyba troszkę godzinę źle ustawioną...

15

tej nocy? było chlańsko bo już nie będzie programów nieletniego epija hehehe.
i chyba tylko dlatego było gorąco bo potem zrobiło się strasznie zimno. i dlaczego nikt nie chciał mi pozwolić się zdrzemnąć...? ;-)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

16

TAK! wszystko przez te szatańskie strony z lafiryndami tudzież galerie Andrzeja S.:)

Dla świętoszków są galerie Henia J.

17

i nadęjszła kolejna noc..

18

Kuna, dzis spalem 2.5h. Niezly pasztet. A mialo byc tak pieknie...

19

dziwne są te noce... moje łóżko wyprofilowane własnym cielskiem wygodne jak zwykle stało sie ostatnimi dniami wrogiem mym. Wiecznie coś uwiera, przeszkadza, drażni, ugniata, gryzie i spać nie daje. Nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji i zaznać należytego spokoju. Znak to, że niespokojne czasy nastały.

20

No i nadchodzi kolejna noc... zobaczymy jak bedzie tym razem.
A co do ugniatania itp - moje cialo juz sie ugniotlo by wpasowac sie w lozko.

21

no co wy. ostatniej nocy miałem wyjątkowo spokojny sen i w tym trzy sny (no nie, czemu te słowa mają takie nieprecyzyjne znaczenie) o różnym stopniu spokojności.
ale nadchodzi jeszcze jedna noc i znowu jest gorąco...

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

22

kurde obawiam sie że dzisiejsza noc bedzie hardkorowa...boli mnie łeb...a jak boli mnie łeb to nie moge spać...a jak nie moge spać w nocy....to śpie w pociągu jak jade do pracy...a jak śpie w pociągu to czasem przejeżdzam stacje docelową...a jak przejeżdzam stacje docelową to musze wykłócać sie z kanarami...pieprzony łańcuch zależności:)

gep/lamers^dial

23

Ostatnio udalo mi sie przespac az 4 godziny. Zobaczymy jak bedzie dzisiaj. Odwalilem 1.5h jazde na rowerku celem zmeczenia sie co w dalszej kolejnosci mialo dac twardy i spokojny sen. Jak bedzie przekonam sie juz niebawem.

A Wam zycze spokojnego snu (chyba ze macie w planach cos innego :)

24

azbest&xray.blog.pl  :D

25

Dzis spalem SZESC GODZIN! :)

Vasco :)