1

Z przykrością muszę odnieść się do wydarzeń ostatnich dni:

Jeśli gdziekolwiek, ktokolwiek przeczyta, że ten człowiek coś ze mną konsultował, jest ze mną w kontakcie lub uczestniczy w jakimkolwiek projekcie w jaki byłam lub jestem zaangażowana - to zwyczajnie nie jest to prawda

Nie mam z tym człowiekiem nic wspólnego, nie miałam i nie chcę mieć.

Dotychczasowy schemat działania tego człowieka był taki, że starał się skomunikować każdym możliwym kanałem, uzyskać jakąś odpowiedź - zazwyczaj nie taką na jaką liczył, po czym używał mojego nazwiska by poprzeć swoje teorie na platformach o których nie wiem, nie jestem zainteresowana ich istnieniem, lub obie te rzeczy na raz.

W związku z tym nie odbieram od tego człowieka telefonów, nie odpisuje na maile, wiadomości prywatne, czy źadną inną formę zaczepek ze strony tego człowieka.

[eng]
I regret that I have to address recent events:

If anyone, anywhere reads that this person has consulted me about something, is in contact with me, or participates in any project I've been or am involved with—it's simply not true.

I have nothing to do with this person; I never did, and I don't want to.

So far, this person's pattern of behavior has been to attempt communication through every possible channel, receive some kind of response—usually not the one he expected—and then use my name to support his theories on platforms I'm unaware of, not interested in, or both.

Therefore, I don't answer this person's phone calls, emails, private messages, or any other form of outreach from him.

dely przenieś to wedle uznania i zamknij - nie chcę tu wywoływać dyskusji, chcę by to po prostu było widoczne

przechodze na tumiwisizm

2

Ja również bardzo polecam unikania kontaktów z tym człowiekiem (a już tym bardziej robienia z nim interesów), który publicznie szkaluje polską społeczność Atari, nadużywa cierpliwości i zrozumienia, donosi na nieprzychylne komentarze i jest podręcznikowym przykładem kogoś, kogo kiedyś nazywano lamerem. Z tego, co wiem, to na polskich forach jest permanentnie zbanowany i niech tak zostanie.

Podobne oświadczenie z AtariOnline:

https://www.atarionline.pl/v01/index.ph … ct=nowinki

Poniżej jeden z przykładów radosnej twórczości.

[ENG] I, too, highly recommend avoiding contact with this man (certainly don't do business with him!) who publicly defames the Polish Atari community, abuses patience and understanding, denounces unfavourable comments and is a textbook example of someone who used to be called a lamer. As far as I know, he is permanently banned from the Polish forums and let it stay that way.

Similar statement from AtariOnline:

https://www.atarionline.pl/v01/index.ph … ct=nowinki

https://www.atari.org.pl/forum/misc.php?action=pun_attachment&item=12783

Post's attachments

kaczorowski.PNG 59.1 kb, liczba pobrań: 3 (od 2025-03-21) 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.