1 Ostatnio edytowany przez Mq (Wczoraj 02:58:36)

Miło mi poinformować, że rozpoczęliśmy współpracę ze sklepem Retro Lemon i oficjalnie sklep ten jest od bieżącego roku dystrybutorem gier Mq-workshop na całym świecie.
Fizyczne wydania gier Mq-workshop znajdziecie w sklepie Retro Lemon

Oczywiście zgodnie z zasadami Mq-workshop będzie wydawać fizycznie gry dla osób chętnych, a dla wszystkich pozostałych udostępnia gry za darmo.
Wkrótce pojawi się też strona wydawnictwa, gdzie będą docelowo różne ciekawe materiały o grach oraz same gry do pobrania pod adresem: www.mq-workshop.pl

2

Nic w UE? Będzie trzeba płacić cło?

Pamięć studenta ma charakter kwantowy - student wie wszystko, ale jednocześnie nic nie pamięta.
- Kilka(naście?) pudełek z klawiszami i światełkami. I jeden Vectrex, żeby nimi wszystkimi rządzić.

3

No właśnie z UK to trochę lipa po Brexicie? Czy po prostu Mq będzie to wysyłał z PL ?

4

Jak, nie daj borze, wybory prezydenckie wygra dupiarz warszawski, to "Tensor Trzaskowskiego" stanie się grą polityczną. :-) Ciekawe ilu angoli jest w stanie wymówić poprawnie tytuł tej gry.

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

5

Pracujemy nad tym, zeby byly wyslylki tez z Polski, ale potrzebujemy troche czasu na to.