26

eru wyproowaj, my wyprowamy aby demo skonczyc po 10h dziennie  :X

KONCZYC DEMA I PRZYJEZDZAC ! no ehz!

27

nie, ja nawet dema nie probowalem w tym roku, ale od chwili przylotu do Polski 12 dni temu zdazylem juz jechac pociagiem, niech policze, 8 razy (nie licze laczonych), jutro znowu, w czwartek znowu i w piatek do Ornety. Szykujcie zestaw reanimacyjny :)
Justa pomaga w demie czy robi za muze ? :D

: 404. Stopka not found

28

A ja proponuje, zeby ten kto ma nie być mówił sam za siebie. Dracon co to za sianie defetyzmu!.  A co do dema Jaskiera, to nie po to on wypruwa flaki zeby go nie było (dema).

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

29

Panowie, zdażył sie cud! Mam szans aby jechać!

grzybson/SSG^NG

30

Grzybson: JEDZ! Zapraszamy! :)

31

Maciek trza być twardym a nie mientkim ... pozdrowienia dla Grzegorza ... mam nadzieję, że jego też zobaczę :)

All I hear is the sound of me falling on the ground

32

JEzeli chodzi o Jaskiera - mejlowalem z nim wczoraj i pisal ze jest szansa (duza; ) ze bedzie wiec spoko!

eru: a heh a zebys wiedzial, ze Muza wplynela na czesc dema - opowiem Ci przy piwku ; )

33

Dracon wiec sieje defetyzm i tyle ;)

PS. A wiecie kto ...  :twisted:

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

34

Dracon wiec sieje defetyzm i tyle

te, Kierownik, zobacz moze 5. post od gory (1. strona tego topicu), to zauwazysz skad sie zaczal defetyzm... A nie tu powtarzasz szybko za X-em.  :twisted:

A mnie z roznych wzgledow na pewno nie bedzie, wiec sam to potwierdzam teraz.
Bawcie sie dobrze i bezpiecznie...  :)   

SHOW MUST GO ON jak to sie mowi...  :lol:

Update dla kierownictwa: zapytaj sie osobiscie TeBe jak nie wierzysz... Ja wiem to od niego...

35

Te, Dracon, nie widze jakos w tym poscie nic na temat Jaskiera czy tez Bebego? ;)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

36

... widocznie benzyna się skończyła ...

All I hear is the sound of me falling on the ground

37

eru wyproowaj, my wyprowamy aby demo skonczyc po 10h dziennie  :X

KONCZYC DEMA I PRZYJEZDZAC ! no ehz!

a ja ostatnio spie po 3h/dobe ze wzgledu na zblizajacego sie chwasta. pinek i ntp zreszta podobnie. chyba cos bedziemy miec.
do zrobaczenia na party! :)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

38

Maciek trza być twardym a nie mientkim ... pozdrowienia dla Grzegorza ... mam nadzieję, że jego też zobaczę :)

Do tatka i innych! jedziemy na 99%. Jak to mój tata powiedział przed chwilą "jesteśmy nie do zdarcia!" I ma racje. A ja już na liście gości w[pisałem się na 0%. Trza to odkręcić

grzybson/SSG^NG

39

Grzybson >> tak trzymać i pozdrów Grzybsona Seniora ;p

do zobaczenia ... no, za 24godziny już bedziemy pod olsztynem ;p

There's special place for me in hell. It's called the throne.

40

Meska: tja... ja za 24 godziny bede pewnie w pracy... podobnie jak za 36 godzin... :)
Niektorzy to maja _ZA_DOBRZE_ :)
Przygotujcie tam wszystko jak nalezy. I bez zbednego pijanstwa :)

41

e tam zbednego - zatankuje cie azbest na caly rok :) pigwa rekords rzy.... :) nie nie jeszcze nie :)

42

YO YO, sprawdz to!
Od matki dostalem troche kasy, wiec jade z Wami jomassy!

43

xan >> brawo! zuch chłopak  8) . tak wiec 11:45 pod jebusem na głownym ;p (jedziesz ze swoją kobietą?)

mam plakaciki ładne zeby zaznaczyć nasz terenik już w krakowie ;).

There's special place for me in hell. It's called the throne.

44

kobieta sprzata mieszkanie po przeprowadzce i pewnie bedzie sprzatac do niedzieli, wiec nie jedzie. Poza tym G.A.Z.U raczej jej nie przewiduje.