Hej,
Jestę jutuberę.
https://www.youtube.com/watch?v=KgerqFv6tNo
Kto nie widział wczoraj na żywo, to smacznego.
= krap.pl =
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Miejsca w sieci » Nagranie Q&A z Robertem Jaegerem z Pixel Heaven 2023
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej,
Jestę jutuberę.
https://www.youtube.com/watch?v=KgerqFv6tNo
Kto nie widział wczoraj na żywo, to smacznego.
Dzięki. Byłem na początku ale nagłośnienie było tak fatalne, że krótko po filmikach poszedłem, i tak nic nie mogłem zrozumieć. Na szczęście stałeś w dobrym miejscu, wreszcie mogę posłuchać :-)
PS. Wbij link w tagi vid (w nawiasach kwadratowych).
Potwierdzam, to był dramat z nagłośnieniem.
Nie wiem co nie tak ale ten pixel był najgorszy na jakim byłem.
Ludzi było sporo, ale wszyscy szybko się ewakuowali.
p.s.
Stoisko mbank mnie rozbroiło
Naglosnienie na tej prezentacji to jeszcze bylo git.
Mike Dailly byl naglosniony tak na obu prelkach, ze mimo tego, ze siedzialem praktycznie w tym samym miejscu co na Montezumie, nie rozumialem zupelnie niczego.
Najgorsze jest to, ze ten lokal tak ma, to jest tragiczna nora do tego typu wydarzen i to bylo widac juz w marcu bodajze, na innej konferencji, ktora Pixel organizowal tam, cos gamedevovego. I zero wnioskow.
Generalnie, takie raczej odcinanie kuponow ma miejsce od imprezy niestety...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » Nagranie Q&A z Robertem Jaegerem z Pixel Heaven 2023
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 65 zapytań