26

Wreczysz je nam podczas przesiadki do bonanzy ;)

ślamk!

27

Sorka, że trochę Offtopic, ale podobno są tabletki zwalczające kaca, które posiadają tę cechę, że zażywa się je w trakcie picia, a nie po - może warto pomyśleć o zakupie partii w.w. tabletek z myślą o RTL? ;)

słyszałem o tym!!!!
jak to działa to idę sobie qpić "wiadro" tych tabletek :lol:  ;)
nie mogę się doczekać Ornety :twisted:

28

Lepiej pic tak, by kac człowieka nie złapał. Ostatnio wytrzeźwiałem 2-3 dni po powrocie z Ornety ;- a wyjazd ogólnie przeciągnął się na jakieś dwa tygodnie. To było coś - myślałem już o wizycie w poradni AA (Atari-Area :D  :D ). Dracon__ - myśle, że Płaszów. Jesteś w stanie przyjechać do mnie dzień wcześniej??? Zapodamy jakiego ciosa - to tak w ramach treningu???

MOTTO:
"Lepszy Goliat w garści, niż Mustak na dachu"

(nach Dachau)

Kontakt: pin@usdk.pl

29

Pin: Na 95% jestem w stanie wczesniej podjechac, jeszcze sie jakos zgadamy. Pomysl fajny, oby tym razem ten trening wyszedl mi na zdrowie :]

ślamk!

30

...thePink kupił auto ...na sztaba - z gazem... trzeba to przydyskutować. Dracon__ - zadzwonie na priva. Ale i tak planuje dosiąść się gdzieś po drodze do LT :D  :D ...choćby i w Olsztynie. I tak będzie róló!

31

Pin - mi to dosc obojetne... tzn przyznam ze wolalbym w miare czynny zamontowac sie do LT wiec ten czwartek tak mnie kusi i kusi bo dluzej trzezwy bede. Oczywiscie masz sie pokazac w LT, obojetne w jakim miescie. Tylko nie w Ornecie tak jak w tamtym roku ;)

ślamk!

32

Na 75% będę jechał nie RLT a ALT. za wszystkie utrudnienia przepraszam ;) .   

Dracon_ _ (vel Podkreślnik vel Parapet):  może coś z termosu  dowiozę na miejsce.

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

33

WILSON - PUBLICZNIE CI DZIEKUJE ZA 75% poparcia :)

Ty juz wiesz o co chodzi.

34

Kurde;- godzina wyjazdu uzależniona jest w znacznym stopniu tym, kiegy thePink skończy prace...;- więc może to nastąpić dopiero w czw. wieczorem. Niestety budżet w tym roku wybitnie kiepski, więc siłą rzeczy musze jechać wozem - cóż jedziemy na cyklon B - propan butan. Zobaczy się  8)

35

wilson milo slyszec :] ale nie ograniczajcie sie! Beda kolejne rlt'ki ;)

Pin drzwi thePinkowi nie powyginaj bo bedzie wiekszy opor powietrza i wyjdzie drozej niz pkp ;)

ślamk!

36

jade ciapongiem. i zabieram na zlot mojego faceta >_>.... bo kto powiedział, że to faceci mają swoje żony/kobiety/narzeczone/whuteva tylko zabierać? ;p

There's special place for me in hell. It's called the throne.

37

1. Boszzzz...
2. A kto powiedzial ze tak?

38

Meśka - zrób mu mały sparring z Shinorem - rozerwie się chłopak, hehe... :D

I Ty zostaniesz big endianem...

39

jade ciapongiem. i zabieram na zlot mojego faceta >_>.... bo kto powiedział, że to faceci mają swoje żony/kobiety/narzeczone/whuteva tylko zabierać? ;p

hmm..  "z drzewem do lasu" ;)

40

kto jedzie pociagiem z wawy ?

41

wszyscy z wawy.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

42

ok ... w takim razie o ktorej i gdzie sie stykamy (w ktorym m-cu dworca centralnego, ma sie rozumiec) ?

43

Wlasnie, warto by bylo napisac kto i gdzie wsiada.

To moze ja:  Radom.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

44

kto jedzie tym LT z krakowa? i jedziemy z płaszowa czy z glownego? O_o
mi to obojętne, ale optuje za głownym (choć dostosuje sie do wiekszści po prostu).

There's special place for me in hell. It's called the throne.

45

Mam ndla was pewną wiadomość-nie jadę do Ornety. Rodzice w tym casie wzięli urlop i pojedziemy gdzieś indziej. Więc raczej nie podwiozę nikogo na patry  :(

grzybson/SSG^NG

46

Ja startuje z Krakowa. Plaszow czy glowny mi to obojetne, niemniej w Plaszowie lepsze miejsca mozna pozajmowac :)

Dely: jakos nas tam w Radomiu namierzysz ;))))

ślamk!

47

No jasne, jakas flaszke tez wezme zeby jako tako czlowiek do warszawy dojechal gdzie jak mysle jakies "posilki" wsiada :)

48

No ja z Wilsonem, Mikeyem i Samuraiem jedziemy ALT w nocy. Wyjazd o 1.55 z Centralnego. O 23 odbieramy Mikeya z pociagu. Ktos sie jeszcze lapie?

49

jakiego dnia w nocy ? czwartek ? sroda ? piatek ?

bo ja sie chce zalapac na train

50

W czwartek.