AS... no i jakoś minęliśmy się....
#AkcjaZnicz była prowadzona ostro, aż dziwne że się minęliśmy ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] Fujinet, GTIA Fixer, SimmEXP bez kabli PCB
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
AS... no i jakoś minęliśmy się....
#AkcjaZnicz była prowadzona ostro, aż dziwne że się minęliśmy ...
Hey x_angel przypominam się z FujiNet + SIO2sd . Jak ogarniesz temat daj znać na PW
Napiszę tu tylko, że pamiętam o FujiNetach, ale jedna osoba zgłosiła mi jakiś problem z wysypującym się firmware, tak więc chciałbym upewnić się, że nie będzie problemów.
ESP32 mam z TME jak zawsze (oczywiście z innej dostawy), oprócz tego w nowych sztukach wgrywałem firmware poprzez flasher dostępny na stronie FujiNET, a we wcześniejszych sam kompilowałem - to jedyne różnice.
Do momentu potwierdzenia, że wszystko jest OK muszę wstrzymać się z lutowaniem.
Wszystko działa jak należy, to był fałszywy alarm :)
Winny był słaby kabelek SIO, po tej akcji trzeba było usunąć grę z pierwszego slotu, bo nie dało się zamontować jedną na drugą.
FujiNETy rozesłane.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] Fujinet, GTIA Fixer, SimmEXP bez kabli PCB
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 54 zapytań