Cześć chłopaki,
Jesienią, będę miał coś do przekazania charytatywnie, możliwe, że tak jak ostatno na zasadzie loteri, więci pomyślałem, że się trochę wcześniej rozeznam,
W wolnej chwili kliknijcie na ankiecie :) Dzięki.
Pozdrawiam
Javalonde
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Różne » Ankieta dotycząca konkursu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć chłopaki,
Jesienią, będę miał coś do przekazania charytatywnie, możliwe, że tak jak ostatno na zasadzie loteri, więci pomyślałem, że się trochę wcześniej rozeznam,
W wolnej chwili kliknijcie na ankiecie :) Dzięki.
Pozdrawiam
Javalonde
Chociaż ankieta tylko dla chłopaków (sic!), to zagłosuję.
Upss! :) Dzięki, dziewczyny oczywiście też mile widziane :)
Moim zdaniem - zależy co. Bo jeśli to coś interesującego to na aukcji może pójść drożej i nikt nie będzie miał pretensji do końcowej ceny. Nawet jeśli będzie kosmiczna. Problemem jest przeprowadzenie aukcji na forum, które nie ma ku temu mechanizmów - w przypadkach dyskusyjnych mogą być pretensje. Jeśli jesteś w stanie to wycenić sensownie to loteria też jest ok i być może się przyłączę - zależy co to będzie.
Jakoś dotychczas, gdy ktoś coś wrzucał na zasadzie luźnej licytacji, nie było problemów, ktoś podawał kwotę w poście i tyle. Ja nie widzę problemu i jestem za licytacją, w końcu chyba chodzi o jak największe wsparcie kogoś, nieprawdaż...? Co do loterii to mi się ta forma nie podoba bo "ten dorzucił coś ze sprzętu to ma x więcej numerków" i wtedy szanse są nierówne.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Różne » Ankieta dotycząca konkursu.
Wygenerowano w 0.012 sekund, wykonano 57 zapytań