26

etam ...pijemy bez nich ...

All I hear is the sound of me falling on the ground

27

Ostrzegałem, że na ten weekend mam już plany  :(
Przy tak wczesnym terminie party będzie jeszcze dodatkowy problem. Z ukończeniem dema. Nagle z 13 tygodni zrobiło się 11. A większość prac była przewidziana na wakacje. Co powoduje, że okres produkcyjny skrócił się tak na prawdę o 33% :(
Może to i lepiej. Co głupsze efekty pójdą pod młotek.

Aby odpackować teksty trzeba najpierw odpackować  program do ich odpackowywania - Energy #1

28

Jaskier - to pomęcz może Sebana - zapewne chętnie udzieli lekcji pisania dema w 3 tygodnie!  8)

A na serio - widzę Cię na Quascie!!!

I Ty zostaniesz big endianem...

29

Jasier, Meska, i Dracon.  Jak was nie bedzie w Ornecie, to robimy wypad ekipą z Ornety do Bolkowa i zamkniemy was w tym zamku w jakims lochu!

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

30

Chciales powiedziec w wiezy...

31

dobra, czuje sie stuprocentowo przekonana >_>" Iksie, zaiste brzmisz przerażająco ;p. bede na Quaście. teraz wam tylko zostaje do przekonania Jaskier und Dracon... jak już jedziemy, to w komplecie ludzie...

There's special place for me in hell. It's called the throne.

32

No to gratulacje dla nowego TATUSIA. No i oczywiscie dla nowego potomka.

POzdrofka z za Oceanu
Monsoft

33

największy lamer na scenie czyli ja też przybęde...jeśli chodzi o Ornete to zawsze mi coś tam krzyżowało plany w przedzień party,ale zawsze wysoko ustawione priorytety dla friendshipu powodowały że poruszałem góry i przypełzałem do lorneckiego emdeku...musze wasze zakazane mordki conajmniej raz w roku oblookać..;)

gep/lamers^dial

34

Ode mnie (kotlina klodzka) to juz chyba tylko Slowacja ma dalej :P Ale nic mnie nie powstrzyma. Reszty NG mam nadzieje tez. Zakatrupie jak nie bede chceli jechac.

35

Ode mnie (kotlina klodzka) to juz chyba tylko Slowacja ma dalej :P

No, z Przemyśla też nie jest blisko, dlatego pewnie jak zwykle nie pojadę i będę żałował później. A prawdę mówiąc, to ciężko z wolnym w pracy, zresztą jadę już na jedno party w maju i kasa się kończy. Czyli nic nowego :-)

36

swiezego powietrza sie zachciewa cwaniaczku, he ?!? nie, nie kochany ... w zadnej wiezy, pojdziesz GNIC do lochu i zjedza Cie szczury oraz inne oslizgle stworzenia.

na ornete przyjezdzac, zone pogonic, nowonarodzone dziecie ze soba przywozic (bo czym skorupka za mlodu ... ) i to samo sie tyczy panny mesi. zadnego grymaszenia, bo do lochu ! :)

37

dodalem informacje o quast'cie na www.scene.pl (parties)... odliczanie juz dziala:

- quast party 2004
  74 dni 6 h 9 min

(jako godzine poczatkowa przyjalem 18:00 ... zakonczenie 15:00)

ejik.. prosba -- postaraj sie w miare szybko zaktualizowac www.quast.orneta.net - przynajmniej informacje (data, etc)

i jeszcze jedno... odpowiednia notka o quast'cie bedzie tez w Savage (http://savage.scene.pl) - no przynajmniej mam nadzieje, ze chlopaki ja umieszcza, ale powinna byc na 90%.

38

, pojdziesz GNIC do lochu i zjedza Cie szczury oraz inne oslizgle stworzenia.

o jaki rotfl ... wymiękłem :) cedyn stary pijaku kiedy piwo obalimy razem ?

All I hear is the sound of me falling on the ground

39

Wujek eru też będzie.
na 95%, bo to daleko i nigdy nic nie wiadomo...
Ale nie wiem co mogloby mnie zatrzymac :D

: 404. Stopka not found

40

urlop poszukiwany, wiec od jutra w pracy bedzie "siedz i knuj"  :P

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

41

no ja mysle Eru że bedziesz bo komu ja bede zagrywał takie dokładne podania przez pół boiska??? Erudinho musi pare brameczek ustrzelić.
Znaczy że znów bandzie Piguły zaaplikujemy kilkanaście brameczek:)

gep/lamers^dial

42

kurde tym razem nie bedzie tak latwo, bo tezx bede biegal po boisku. i zarzadzal defensywą.  nie wiem jeszcze w ktorej druzynie czekam na oferty... ;)

43

Cedyn> pojdziesz GNIC do lochu i zjedza Cie szczury oraz inne oslizgle stworzenia.

No wlasnie dlatego z ta wieza wyjechalem, bo nie pamietam, abym tam lochy ogladal... A wieza jest, ze ho ho (jedyna taka w PL)!!!

44

kurde tym razem nie bedzie tak latwo, bo tezx bede biegal po boisku. i zarzadzal defensywą.  nie wiem jeszcze w ktorej druzynie czekam na oferty... ;)

Grasz z nami ofkorz :)
Chociaz, z tego co pamietam, rok temu bylo chyba nas 3 kontra 5 lub 6 a i tak im dokopalismy
Wstyd. Kto byl z nami... Gep, ja i ... ? :)

: 404. Stopka not found

45

Aha i niezapomnijcie zabrać ze sobą kąpielówek!!!

46

a nasza przepitka zielony kolor ma chlip chlip....

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

47

Jask: Zwróć się do AA - udzielą ci lekcji pisania de Thema na dzień przed party.
Vasco: Miałeś chyba na muśli Dwie Wieże?

A poważnie: termin (ostatni piątek miesiąca) koliduje mi z fuchą... Ale coś się chyba da zrobić.

Skoro Meśki nie będzie, to co z miss mokrego podkoszulka? Wiem! Wystąpią wszyscy, którzy wystawią konwersje :D.

48

Eru ja tez mam w pamięci luki,ale na pewno był z nami Wilson...
a transfer X-Raya do nas, to prowadzi sam Boniek...:)

gep/lamers^dial

49

Meśka jedzie. Zostałam przekonana przez pana X.

Jurgi, weźmiemy AnJ i znowu bedziemy na szybko szukać stroju kąpielowego dla mnie :D.

Btw. jedziemy znowu do Waska po Ornecie? ;). Trzeba bedzie Taklamakanowi oddać należny frasun.

Piguła -przywieź Zine.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

50

No wlasnie dlatego z ta wieza wyjechalem, bo nie pamietam, abym tam lochy ogladal... A wieza jest, ze ho ho (jedyna taka w PL)!!!

jak jest wieza to i loszek sie znajdzie

o jaki rotfl ... wymiękłem :) cedyn stary pijaku kiedy piwo obalimy razem ?

polecam kliknac tu i juz bedziesz wiedzial kiedy to nastapi