Jak wiecie gra jest dosyć trudna, a z tego co pamiętałem doszedłem do 4 poziomu, który najpierw wita nas zderzeniem ze ścianą a potem potrafi na kilka sekund "sfreezować" akurat w momencie gdy można zdobyć jeta. Chcąc zobaczyć jak wygląda zakończenie gry zrobiłem wersję nieśmiertelną i na końcu prawie widać end złożony z klocków tzn. widać pół napisu. Niestety nie ma napisu gratulacje czy coś w tym stylu. Czyli skończyłem tą grę nie wiedząc o tym.
Każdy etap ma 190 wierszy klocków co odpowiada litrom paliwa statku.
Mały wgląd wszystkich zakończeń poziomów, poziom 3 to "pozdrowienie" dla kolegów autora gry. Ciekawe czy wersja handlowa była jedyną czy dla kolegów może się trochę różniła.
Ogólnie to zmiana poziomu zjada 2 rzędy klocków (nie pokazuje ich) a zwiększenie długości o 1 lub 2 nie do końca jest idealne.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.