witam,
kupilem sobie xboxa dla mozliwosci odpalania emulatora amigi, mame no i atarynki,

po wgraniu kilkunastu gierek ochoczo zabralem sie do grania :)

a tu moja zona....  odkryla swoje xl-owe zamilowania, jest nie do pobicia w riveraid, no i cos co mnie zatkalo ... prawie skonczyla montezume, nie mowiac o robbo!

2

Moja znajoma, gospodyni domowa, ktora nigdy nie dotykala komputera (lat okolo 40 pare), jak jej corka kupila PC, to pierwsze co zrobila to skonczyla 3 czesci Tomb Raidera :)

3

A znow pamietam, ze moja kobieta rozwalila mnie kompletnie, kiedy po zakupie ST z zachwytem pokazywalem jej SWIVa. Popatrzyla i powiedziala: "no przeciez juz to mi pokazywales kiedys! Ta gra jest IDENTYCZNA jak ten... no... RIVER RAID!" :-)

4

moja kiedys miała SNES-a i do dziś wspomina Mario i Castlevanie...a na PC męczy czasem Arkanoidy...:)

gep/lamers^dial

5

mojej jakis czas temu podrzucilem robbo + emul atari800win. po 3 dniach zapytala mimochodem, "a wlasnie czy to robbo ma tylko 56 plansz?" o_O!

A obecnie meczy Painkillera ;o

MM: ostatnie ostrzezenie!!

6

z koleji moj kwiatuszek pomykal sobie przez jakis czas w The Sims i powiem ze robila to calkiem niezle