Retrokomp 2018, BIA (Bocianu, thePink(/LiSU), pin), kamery: Cichy, mątasz pin, endscreen Kriss3D.
https://www.youtube.com/watch?v=1KV_Cf-FyP8
Może będzie więcej, jak będzie czas na to.
Miłego browara.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
atari.area forum » Miejsca w sieci » ..a Co mi tam :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Retrokomp 2018, BIA (Bocianu, thePink(/LiSU), pin), kamery: Cichy, mątasz pin, endscreen Kriss3D.
https://www.youtube.com/watch?v=1KV_Cf-FyP8
Może będzie więcej, jak będzie czas na to.
Miłego browara.
Nie pij podczas mątaszu, bo wszystko oprócz perkusji słyszę w lewym uchu, a tę - w prawym. :-)
Fajne, Pin wrzuć więcej.
"Pinokio nam zaśpiewa". Obiecanki, cacanki.
czekamy na kolejne utwory
Hipnotyzujące!
Przy okazji: z Losta przywiozłem płytę Braci, niestety nie mam już w domu żadnego czytnika tak prehistorycznego nośnika jak płyta CD ;) Czy jest możliwość legalnego ściągnięcia wersji cyfrowej? jeśli tak, to poproszę na prv, oczywiście obiecuję zachować dla siebie. Thx.
@Nosty - pomyśli się, dam znać niebawem.
@jj23 - coś mam w przygotowaniu, lecz muszę temu poświęcić nieco więcej czasu - być może w tym tygodniu to poskładam. Nie mówię co, bo będzie to może taka mała niespodzianka :)
@Pin - no to teraz nakręciłeś spirale oczekiwań :) Przy następnych nagraniach mogę wesprzeć trochę technicznie od strony świetlnej.
Ogien :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » ..a Co mi tam :)
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 63 zapytań