Mimo iż nie raz tam wchodziłem to dopiero dziś zauważyłem bardzo brzydki tekst na warezowym forum http://www.slinktas.linuxpl.com/forum/
Sugeruje zerknąć na dział "Console Gamez i Romz"...
Ech...normalnie betonowe czasy sie przypomniały...suxx.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » Nieprzyjazne Forum :(
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mimo iż nie raz tam wchodziłem to dopiero dziś zauważyłem bardzo brzydki tekst na warezowym forum http://www.slinktas.linuxpl.com/forum/
Sugeruje zerknąć na dział "Console Gamez i Romz"...
Ech...normalnie betonowe czasy sie przypomniały...suxx.
Po prostu jest to forum dzieci-technośmieci wychowanych w kulcie blaszaka.
Nie dziw się.... Oni nie wiedzą jaki najlepszy sprzęt na świecie :)
Po za tym to forum nie dorasta do pięt naszemu forum ha !
Popieram, Ha!
Z uwagi, że tamto forum nie dorasta naszemu do pięt (ani nawet do pient), a nie chcąc tu bluzgac, żeby nie reprezentować poziomu podobnego do poziomu/pionu tych biednych cosi - powiem krótko:
No cusz...
(pominę fakt konsoli 2600, gdzie do dziś jest ona najpopularniejsza na świecie - ok. 5.000.000 egzemplarzy - ciekawe jak z tym stoją wszystkie peesixy i inne drimkasty - [no offence!] i kiedy dogonią tego naszego "szita", hehehe - miłej zadyszki :lol: )
Czemu tam wszystkie posty maja najwyzej dwie linijki? czyzby nasz mlodziez nie potrafila sie dluzej wyslawiac?? :twisted: :twisted: :twisted:
BTW: uwielbiam takich kolesi. Maja sie za bardzo wtajemniczonych, wrecz guru komputerowe. Jednak wystarczy przeczytac takiego posta i juz wszystko jasne... :)
lepszy jest tutaj: hxxp://www.slinktas.linuxpl.com/forum/viewtopic.php?t=7011&highlight=collage+maker :twisted:
świadectwo ilu baranów tam siedzi i czasem nawet screen nie pomaga...
nie wytrzymałem i....sie dopisałem...:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Nieprzyjazne Forum :(
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 60 zapytań