Wczoraj robiąc małe porządki znalazłem oto dwa takie dokumenty (które zapewne sobie oprawię na pamiątkę :)), dotyczące zakupu mojego komputera Atari Falcon030 w firmie Larix w Pabianicach w 1994 r. Można więc przyjąć, że dzień 17.08.1994 r. to data narodzin Kroll-a - mistrza sokolnictwa :), tak nazwał mnie na zlocie Ironia 2018 kolega #Borsuk z retronagazie.eu
, a poczytać o tym można poniżej :):
http://www.retronagazie.eu/relacja-iron … pien-2018/, w związku z powyższym proponuje mały konkursik, kto odgadnie cenę brutto zakupionego komputera Falcon 030 (razem z HDD 82MB) w starych polskich złotych. Na zwycięzcę (poda dokładną lub będzie najbliżej poprawnej kwoty) czeka mała niespodzianka pierwszy numer Atari Fan-a English edition, którego między innymi składałem na komputerze Atari Falcon. Na odpowiedzi czekam do poniedziałku 26 kwietnia do godz. 20.00. Z góry chcę przeprosić te osoby którym się już pochwaliłem znaleziskiem, takie osoby nie mogą brać udział w tym konkursie.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
Atari Font Maker V1.16.14.4 Narzędzie do projektowania zestawów znaków dla Atari właśnie otrzymało aktualizację
Ruszyła strona Silly Venture 2k25SE Party place pozostaje bez zmian.
Zmarł mOdmate Zmarł mOdmate