Poszukuję usilnie do karty ethernet: "3com 10/100 mini pci ethernet adapter" sterów pod win98 i ew. xp.
Może ktoś ma w swoich zbiorach?
Pyty, pyty...
Moje www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
atari.area forum » Bałagan » Sterowniki do HP omnibook 500
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuję usilnie do karty ethernet: "3com 10/100 mini pci ethernet adapter" sterów pod win98 i ew. xp.
Pyty, pyty...
Poszukam wydaje mi się że jakiś czas temu rzuciła mi się w oczy płyta z XP. Jak będę juto w firmie sprawdzę.
Pyty, pyty...
Znalazłem płytkę z Windows XP Home Edition wersja 2002.
Nada się ??
coś mogę mieć. ale zamiast nazwy karty podaj na jakim ona jest układzie. 509? 905?
--
ed.: dla układów 90x
ed2: odnajduję tu wpis "3Com 10/100 Mini PCI Ethernet Adapter"
Ściągnąłem z tego linku, ale nie działa ta karta LAN w notku. Albo jest wyłączona, jak ją włącze to pojawi się, ale nie ma łączności. Po resecie znowu wyłączona. Mam drivery oryginalne, po pierwszej instalacji sieć ruszyła, ale potem skonfliktowała się z USB. Już parę razy formatowałem C: i stawiałem Win98se i nadal kłopoty.
Może postawię XP na tym.
Dzięki wszystkim.
@jer, mam "Driver Recovery CD" do XP ale dla nowszej serii hp nc6000 (ok roku 2001-2003). Jeżeli może się nadać, to mogę wystawić .iso na jakimś dysku zachmurzonym.
Pyty, pyty...
Hejka, pyknij mi na PW Twój email. Mam paczuchę ze sterownikami - całość koło 20mb. Może coś tam znajdziesz :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Sterowniki do HP omnibook 500
Wygenerowano w 0.077 sekund, wykonano 86 zapytań