Do sprzedania komplet nowy, nieużywany C64 mini.
Kolega handlował takimi konsolami, trafiła się jedna niesprawna, chciałem ją naprawić, ale nie mam czasu, nie wiem czy się da.
Warto to sobie kupić dla samego joysticka. Joystick USB działa, normalnie pod windowsem można go używać, windows wykrywa go jako joystick i działa poprawnie we wszystkich kierunkach, działają też wszystkie przyciski, można je wszystkie wykorzystać w grach, emulatorach itp.
Z tego co widziałem w necie, to taki joystick jest warty jakieś 130-150zł (za tyle są w sprzedaży nowe z tego co na szybko sprawdziłem w necie).
Zaznaczam, że ten mój też jest nowy i nieużywany.
Natomiast konsolka jest martwa, nie wstaje. Rozebrałem pomierzyłem napięcia, bo myślałem, że może gniazdo niekontaktuje, albo jakieś zwarcie jest, ale nic na pierwszy rzut oka takiego nie widać. Ja na to nie mam czasu, ani chęci, nie będę się tym zajmował, więc może ktoś inny spróbuje sobie naprawić (nie wiem czy się da), a jeśli nie, to można wykorzystać obudowę i do środka wsadzić sobie coś innego, np. jakieś rasberry pi, albo coś w tym stylu, ewentualnie zrobić z tego pudełko na kanapki do szkoły:-)
W komplecie wszystko co było w oryginale:
- oryginalne opakowanie, instrukcje
- konsolka kompletna niesprawna (zginęła niestety gdzieś tylko jedna z czterech nóżek gumowych)
- joystick kompletny, nowy, w pełni sprawny pod USB
- kabelek do zasilania (to jest kabelek USB, trzeba mieć swój zasilacz/ładowarkę od telefonu minimum 1A)
- kabel HDMI
Licytacja od 60zł. Koniec licytacji w środę do końca dnia (do północy).
Do wylicytowanej kwoty należy dodać 13zł przesyłkę paczkomatem.