xxl napisał/a:kalkulator mi sie zapalil, jedna muza zajmuje ci ponad 200 kb?
Przepraszam, obraz ATR podmontowany na Atari pod Dx: w całości tyle miał akurat. Ale to nie istotne.
Sikor napisał/a:Na siłę udowadniasz, że czarne jest białe, a białe fioletowe - całkiem jak jedna partia od lat.
doprawdy?
Sikor napisał/a:Wątek o AVG, a wyjeżdzasz z IDE. Skoro Ci AVG cart nie pasuje, to trudno - chyba nikt Ci nie przystawia pistoletu do głowy i nie pisze "KUP JUŻ, WYSKAKUJ Z KASY".
Tak, wątek jest o AVG, które może min. "emulować" IDE w powiązaniu np. z PBI Bios Ultimate 1MB, a to mnie interesuje. Rozumiem i stąd pytam. Nie pisz więc o "podjazdach" i o innych bzdurach.
Sikor napisał/a:ale jak słyszysz SIO to dostajesz padaczki i na siłę udowadniasz, że Atari tak nie chciało,
padaczki? Nie, nie mam padaczki. Czy coś udowadniam? Że czego nie chciało, jeśli port SIO znajduje się z tyłu komputera z czego teraz widzę? Utrzymuję w zasadzie tylko, że z użytkowego punktu widzenia wolę urządzenia szybsze od tych obsługiwanych poprzez ten port i stąd też pytania o AVG Cart
Sikor]@Pin, przykro to się czyta...
Btw - powinieneś przejść na SATA, bo z IDE to już się problem zaczyna robić, skoro już szaleć - to po całości.
Powinieneś zrobić porządek w mieszkaniu, bo masz syf pod kaloryferem i za lodówką. Pozwoliłem sobie utrzymać odpowiedni ton i charakter tej odpowiedzi. W zasadzie nie powinienem Ci tego pisać, bo to jakby nie moja sprawa i nie powinienem się wypowiadać. A jednak to zrobiłem. Podobnie zresztą jak Ty. Bo tak ostatecznie, to gówno mnie interesuje co masz pod kaloryferem i oczekuję od Ciebie wzajemności w tej materii.
Dobra, wystarczy. Potrzebne informacje już mniej więcej mam a teraz - to możecie się tu wzajemnie pozabijać :)
@Dely - będzie tu kiedyś na forumie opcja IGNORE? Bardzo by się przydała.
Kontakt: pin@usdk.pl