1

Witam wszystkich i przepraszam, jesli nie na temat
W sobotę byłem sobie na drzwiach otwartych na akademii muzycznej w poznaniu. wprawdzie mi słoń nadepnął nie tylko na ucho, ale przeszedłem się tak sobie.
i w takim pokoju w którym sie niby robi muzykę elektroniczną zobaczyłem Atari! Wiadomo niby o możliwości Atari pod względem muzyki, zwłaszcza MIDI, ale w takim miejscu. trochę się zdzwiłem... jest tam atari mega st, a jak gadałem z kierownikiem tego całego grajdołu, to stwierdził, że "do MIDI on używa wyłącznie Atari" i że ma w domu Falcona. cwaniaczek..
pozdrawiam

2

Coz... Po prostu wiedza, co dobre :^)

3

Atari - wybierz to co najlepsze :)
Ostatnio widzialem na allegro sprzet, ktory dopiero teraz ktos wymienia na grzyba. Pewnie jeszcze przez wiele lat beda wyplywac z roznych studiow

4

taaa....slyszałem niedawno historyjke jak to pewien koleś wszedł w posiadanie ataro-sprzetu kiedyś należącego do panów z Kombi 1.0...

gep/lamers^dial

5

Kombi i Atari?
To na pewno prawda...
Bo kiedyś słyszałem, a nawet może czytałem, że owszem używali jakiegoś ośmiobitowca, ale było to z tego co pamiętam c=64

słodkiego, miłego życia...

6

To, ze uzywali c64 widac nawet na teledyskach. Ktorych? Juz nie pamietam ale widac na bank!

7

uzywali c64 bo wszystkie atarki wykupili przyszli scenowcy  :P

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...