Na AtariAge znalazłem wątek dotyczący dzyndzla od diody w Atari Mega STE. Ten metalowy, co zawsze rdzewieje:
https://atariage.com/forums/topic/30093 … lacements/
Może ktoś posiada w nadmiarze, wydrukował, może wydrukuje?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Dioda Mega STE
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na AtariAge znalazłem wątek dotyczący dzyndzla od diody w Atari Mega STE. Ten metalowy, co zawsze rdzewieje:
https://atariage.com/forums/topic/30093 … lacements/
Może ktoś posiada w nadmiarze, wydrukował, może wydrukuje?
Skąd jesteś? Wydrukować mogę to żaden koszt, ale chyba lepiej znaleźć kogoś na miejscu.
Warszawa, nie znam nikogo z drukarką:)
Mogę się dołączyć, będą niższe koszty przesyłki :P
Byłbym również zainteresowany :)
Jakieś pomysły na wysyłkę?
ja również byłbym chętny, ze dwie / trzy sztuki
odbiór np na Silly Venture
looknę, czy mi na mojej drukarce z PLA pójdzie, ale nie obiecuję - ostatnio nie mogę jej ustabilizować. Ale przypomnijcie się na początku tygodnia proszę.
odbiór np na Silly Venture
Osobiście nie wybieram się, ale da się załatwić... tylko że to dopiero za pół roku.
looknę, czy mi na mojej drukarce z PLA pójdzie
Mój Ender 3 bez problemu to z PLA drukuje.
Mi się coś ostatnio na PLA rozjechała... Nie mogę jakoś ustabilizować przyklejenia do stołu. Za to z ABS-em sobie jakoś radzi, ale ten mi się skończył, a że ostatnio używam soradycznie? Nie chce mi się póki co w tym grzebać ;)
Nie mogę jakoś ustabilizować przyklejenia do stołu.
Jeśli masz okazjonalne problemy z przyczepnością, albo zdarzają się zawijać rogi przy większych wydrukach, to wydajesz 4 PLN, aplikujesz na czysty stół i masz święty spokój. Starcza na mnóstwo wydruków.
No właśnie u mnie klej w sztyfcie nie pomaga. Ale ostatnio się nie bawiłem, zmieniłem oprogramowanie na nowsze i jest ciut lepiej, ale muszę powalczyć jeszcze...
Jakieś pomysły na wysyłkę?
Wysyłka paczkomatem, oczywiście na mój koszt. Za produkcję też zapłacę, za dwie sztuki
To wyślij namiary na maila...
Jakbyś potrzebował jeszcze jakieś zaślepki czy inne takie drobne wydruki 3D to daj znać.
Na SV też mogę posłać kilka sztuk, jak będą chętni.
widzę że @jarema jest z Wawy, to może zrobimy jedną wspólną przesyłkę?
@_tzok_ ile się należy za trzy sztuki?
@Cyprian
zrobimy i spotkamy się pod paczkomatem:)
Ja nadal jestem chętny.
Przygarnąłbym 2 szt. i wysyłka paczkomatem
A no to fajnie macie... :P
A no to fajnie macie... :P
To jakoś w przyszłym tygodniu postaram się to podrukować i wysłać. Nie chcę być tu przez niektórych posądzany o zarabianie na czarno, więc zwracacie tylko za przesyłkę... tylko proszę nie nadużywajcie tego i nie zamawiajcie 100 szt. ;)
Dane do wysyłki, proszę na maila, nie na PW, bo skrzynkę PW mam zapchaną.
P.S.
Mogą być czarne te uchwyty?
Hej ja tez wezme 2 szt., jak dla mnie bez roznicy moga byc czarne szt.
Kolor bez znaczenia. Ważne, żeby dioda się trzymała i świeciła:)
Adaptery są w wersjach dla diody 5 mm i 3 mm, nie mam Mega STE, ale zgaduję, że siedzi tam 5 mm?
Witam w MSTE 3mm, też poproszę 2 szt :)
Jak do MSTE jest 3mm to poprosze. czy taka sama jest w TT ? jesli tak to dwie sztuki
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Dioda Mega STE
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 55 zapytań