1

Witam wszystkich :!: mam atari 520 ST fm. Jaka jest jego wartość :?:  chcę sprzedac jak ktoś chętny to proszę pisać na maila  :!:  :!:  :!:  :arrow:

2

Jeśli nie ruszany (pamięć, TOS) to jakieś 20-40 zeta (może 50...). Próbuj na Allegro, może jakiś jeleń da więcej. ;)

STE jakbyś miał - ooo - te są w cenie...

I Ty zostaniesz big endianem...

3

wczoraj sprzedalem na allegro falcona 030 z monitorem oprogramopwaniem 2 myszami i scanerem za 380 a dobpero po fakcie zajzalem na ta grupę dyskusyjną a moglez wziać 900zeta!!!

4

to w czym taka roznica ze falcon kosztuje sam 600 zł a stfm 520 40?

5

A w czym Twoim zdaniem rozni sie maluch od mercedesa? :D W sumie jedno i drugie (ST kontra Flaszka) ma te sama obudowe i klawiature, lecz na tym w zasadzie sie podobienstwa koncza... Proponuje zerknac na dowolne www i poszperac... Mozesz nawet nie zdawac sobie sprawy z tego czymze jest Falcon...

Mialem Falcona... kupionego za 700 sprzedanego za 900  :lol: Szkoda go, lecz w pewnym momencie zdalem sobie sprawe z tego, ze jest on jak pecet, tyle ze wolniejszy... Smigalem wtedy chyba na rozdzialce 1024x768 w gigamega kolorach, mialem dysk 810 gigamega, 16 gigamega ramu, nieziemski dzwiek (via C-Lab external clock - 44khz mp3 róló) no i ta predkosc i efekty w demkach... ech...

6

Gdzies Ty wystawil tego Falcona? Bo chyba nie w dziale Atari?
Taka okazja... :((
A propos STE to, mam na sprzedaz (jednego wystawilem na Allegro z monitorem) - mam jeszcze 2 na sprzedaz tez z monitorami no i z dyskami twardymi 30MB.
Bo wogole to mam 4 ;) A doszedlem do wniosku ze 4 STE z monitorami to jednak za duzo jak na kawalerke. Moja piekniejsza polowa bardzo pomogla mi w dojsciu do tego wniosku :)

7

a te STE to po ile??? tak pytam z ciekawości...

gep/lamers^dial

8

Wystawilem z monitorem na Allegro po 99 zeta  a dysk po 59... ale gardlo sobie tym podrzynam ;)

9

wczoraj sprzedalem na allegro falcona 030 z monitorem oprogramopwaniem 2 myszami i scanerem za 380 a dobpero po fakcie zajzalem na ta grupę dyskusyjną a moglez wziać 900zeta!!!

No coz jak  wystawiasz z opcja kup teraz czyli Ci sie spieszy to teraz cierp
Tylko po co denerwujesz te dziesiaki ludzi ktorzy z checia by policytowali...