51

Wczoraj przyszła moja sztuka.
Najpierw byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tej malowanej obudowy - pomyślałem, że najwyżej poleci w kosz :)
Natomiast muszę powiedzieć, że jest rewelka i profeska - zajebista robota drygol!
Lakier dobrze położony, faktura jak należy, odcień super. Obudowa zostaje u mnie :)
Do tego ekrany pomalowane/powleczone "czymś" fajnym ciemnym. Podoba mi się to bardzo.
Aż się boję zapytać o cenę, gdybym miał Ci na przykład wysłać ze trzy obudowy i ze trzy komplety ekranów :)

52

O, zaskoczyłeś mnie, fajnie usłyszeć coś miłego dla odmiany po tych ostatnich tekstach Iraty na sąsiednim forum.
Ekrany to ci mogę machnąć bez problemu. Problem jest natomiast z budami bo Dudie wykupił końcówke farb do bud które miałem.
Wszystko się zatem rozchodzi o zrobienie nowych farbek których robienie miałem sobie odpuścić bo do tej pory nie dość że wtopiłem finansowo (problem z wysyłką za granice) to nic miłego nie usłyszałem.
Gdybym miał zrobić kolejną partie farb to pewnie dopiero za jakiś czas, jak się cieplej zrobi bo w zimie staram się nie malować - za wysoka wilgotność.

53

Spoko, nic pilnego - mam kilka obudów w domu i są w takim stanie, że albo malowanie albo złom. Natomiast jeśli to ma kosztować miliony monet, to prędzej złom :)
Ty cały czas "na wygnaniu"? Bywasz w kraju? Bo rzeczywiście jak doliczymy wysyłki zagraniczne w dwie strony to słaby deal.
Na na razie nie bywam w UK i chyba nie zamierzam, ale kto wie :)

W każdym razie nic pilnego, to są na razie jedynie moje rozważania i ich efekt zależy w sumie od ceny - mam tego złomu sporo i dokładanie przez wiele lat też mnie już powoli przestaje bawić :)

54

Nie nie, ja juz od lat w PL. Rozchodzi się o problem z wysyłką pojemników pod ciśnieniem. Trzeba mieć szkolenie za miliardy i przesylki są o wiele droższe. Mój błąd że nie sprawdziłem tego wcześniej przez co wtopiłem bo zamówień z zagranicy było sporo i w sumie do tej pory pytają ale niestety nie mam jak tego wysłać.

55

Też dostałem swoje, jeszcze ich nie testowałem. Muszę przyznać, że przy pakowaniu folii nie żałujesz, tak jak 90% wysyłających. Dzięki!

56

@lopez, dopiero przeczytałem :D

Mam do pogonienia dwa 65XE z ECI + nowy joy i kabel. Mam to ogłoszone na allegro ale tutaj też wkleje.
Jak ktoś chętny to poproszę o info.
Dla forumowiczów cena niższa o 50 pln niz na allegro.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/atari … l-a-v-nr-4
https://allegrolokalnie.pl/oferta/atari … l-a-v-nr-2