Witam,
trafiłem ładny egzemplarz Samsung 710 MP. Dość ładny obraz z moich atari a jeszcze przed videomodami, ale...
No właśnie. Bryka to 10-15 minut i nagle pyk, jest błękit zamiast obrazu z atari. Nie ma obrazu ani na wejściu composite, ani s-video ani scart. Tuner daje śnieg - czyli jakby działa, vga zgłasza check cable (nie podłączony faktycznie).
Monitor wyłączam, stygnie, włączam po pół godziny i jak ręką odjął, działa aż znowu się... zagrzeje - czyli odwrotnie niż lampowe :)
Wymęczyłem już Duddiego, ale postanowiłem napisać, może ktoś coś...
A, jeszcze zanim odetnie wizję, to widać, że czarny staje się coraz mniej czarny, jakbym podkręcał jasność.
Nie rozbierałem, ale mam zamiar, obadam standardowo kondensie, ale może ktoś miał podobny przypadek i od razu nakieruje mnie na właściwą ścieżkę... byle nie do śmietnika :)
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.