Witam,
jak każdy wie od samego początku aktywnie uczestniczę w powstawaniu sterowników dla rożnych urządzeń USB dla NetUSBee. Od niedawno pojawił się sterowników do tabletów Wacom Intuos M, ewentualnie z tej samej rodziny (podejrzewam nietestowane). Ja takiego tabletu nie posiadam, jednakże dzięki koledze Oswaldowi od którego dostałem tablet Pentagram PT1209 i dzięki autorowi tych sterowników, także ten tablet jest już supportowany. Po kilku dniach/tygodniach udało się nam dopracować sterownik dla TOS-a.
Wersja ta została upubliczniona kilka dni temu. Jednakże dzisiaj postanowiłem go także przetestować dla systemu MiNT, jakie były moje zdziwienie, kiedy się okazało że nie działa. Autor sterowników jednak podejrzewa ze problem jest głębszy i być może dotyczy także sterownika do tabletu jak tytule. Autor sterownika nie używa MiNT-a i nie był wstanie go przetestować.
Jeśli ktokolwiek z forumowiczów posiada taki tablet (jak w temacie) i ma możliwość sprawdzenia go pod systemem MiNT, będę wdzięczny oczywiście w imieniu swoim jak i autora. Szczegóły można znaleźć na forum.com w specjalnym wątku:
http://www.atari-forum.com/viewtopic.ph … mp;t=37128
Postanowiłem o tym napisać także na naszym forum, bo chce pomóc autorowi rozwiązać ten problem.