Sprzedam nowy, nieużywany, nieotwierany 600XL w wersji NTSC.
Komputer wystawiłem rok temu na Allegro, korzystając z okazjonalnej, poświątecznej promocji "Zamień nietrafiony prezent na gotówkę", przewidującej prowizję w wysokości 1zł, zamiast standardowych 9%. Licytacja rozpoczęta od 1zł bez ceny minimalnej, zakończyła się na 910zł
https://archiwum.allegro.pl/oferta/atar … 79184.html
Niestety, zwycięzca licytacji nie poczuł się w obowiązku dokończyć transakcji a Allegro odmówiło przekazania kontaktu do kolejnego licytującego i tym sposobem sprzęt pozostał u mnie. Miałem nadzieję, że promocja zostanie powtórzona za rok, ale nadzieja okazała się płonna. Cena, jaką chciałbym uzyskać, jest taka, jaką zapłaciłby następny licytujący, czyli maksymalna oferta trzeciego z kolei oferenta, powiększona o minimalne postąpienie w wys. 10zł, czyli, o ile mnie pamięć nie myli, 860zł. Ponieważ jednak sprzęt jest z gatunku białych kruków, nie da się całkiem wykluczyć pojawienia większej liczby chętnych i, co za tym idzie, wyższych ofert. Dlatego zostawię trochę czasu - do 1.02.2020 godzina 0:00 UTC.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.