Tak sugeruja brak odwagi do wziecia minimalnej odpowiedzialnosci za to co sie mowi.
Co do odpowiedzialnosci - czy ktos jej unika ? Napisalem to jako: macgyver wiec gdzie tu jest uciekanie od odpowiedzialnosci i odwagi ?
Baaardzo wygodnie jest para smajlejow i 'wydajemisie' manipulowac dowolnie biasem opinii ...
Manipulacja ? IMHO jest to przypieprzanie sie...
"wydaje mi sie" z reguly oznacza przypuszczenie, ze: W MOJEJ OPINII JEST TO PRAWDOPODOBNA MOZLIWOSC - ale widac do niektorych to nie dociera... a moze pana Mikeya inaczej uczyli ? moze chodzil do jakiejs innej szkoly ?
Jezeli ktos poza Mikey-em jeszcze inaczej to interpretuje, to dajcie cynk, moze w wielu miejscach w kraju ucza innej interpretacji tego stwierdzenia.
Chcialem po prostu w imie szczerej pomocy wskazac ewentualna mozliwosc: co moze byc przyczyna faktu opisanego na gorze (sugestia odnosnie "literowki" w formatowaniu wydala mi sie prawdopodobna), no ale widac "ktos" sie nie wyspal i szukal pretekstu do zaczepki...
przyklad: "macgyver to c*** - tak mi sie wydaje"
I co - nie czujesz sie obrazony prawda ?
Zabraklo racjonalnych argumentow, ze wyjezdzasz z takimi przykladami ? :> A moze cos zabolalo ?
Btw. apropos odwagi i odpowiedzialnosci na ktora sie powolujesz... czemu np. na party w oczy nie wyjezdzasz z takimi przykladami ? ;P