Dostałem kod na jeden dzień na Pixel Heaven 2019 od Pixela, z uwagi na to, że nie będę w Warszawie w tym czasie może ktoś chce skorzystać ?
Co prawda nie jestem pewny czy nie są imienne, ale sprawdzić można ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Karta wstępu na Pixel Heaven 2019
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dostałem kod na jeden dzień na Pixel Heaven 2019 od Pixela, z uwagi na to, że nie będę w Warszawie w tym czasie może ktoś chce skorzystać ?
Co prawda nie jestem pewny czy nie są imienne, ale sprawdzić można ;)
Heh, ja bym się wybrał, ale... Mam ospę :/ Więc nawet jak skończy się - muszę ostrożnie ze słońcem przez jakiś czas... :/
17 Maja 2019 - 19 Maja 2019, to masz jeszcze dwa tygodnie na wyzdrowienie, jak chcesz to kod jest twój.
A no i nie dopisałem, że jest to wejściówka ONE DAY VISITOR jak by co.
@lopez
Z chęcią przygarnę.
Odwiedzam tą imprezę i w tym roku równiez się wybieram.
Kod wysyłam na PM, miłego zwiedzania :)
Dziękuję @lopez.
Czy z kodem się uda, mam nadzieję, czy bez, to będę na Pixel Heaven 2019 i pokarzę i opowiem jak było. :):)
Na zdrowie :)
Miłej zabawy, bo warto być.
@lopez: dzięki za chęci, chętnie bym poszedł, ale... Póki co zarażam, a strupy chwilę schodzą potem i niestety nie można ich zasadniczo na słońce wystawiać, więc pewnie będzie głównie praca-dom...
jak złapałeś to coś?
To proste - syn z przedszkola przyniósł, niecałe trzy tygodnie i mam i ja.. ;P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Karta wstępu na Pixel Heaven 2019
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 56 zapytań