Poszukuję atr z oryginalną wersją gry Spy Master, bez crack'ów, cractro etc.
Wszędzie są tylko wersje skrakowane przez De JET :(, może ma ktoś w swoich zbiorach ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Spy Master - oryginalny atr
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuję atr z oryginalną wersją gry Spy Master, bez crack'ów, cractro etc.
Wszędzie są tylko wersje skrakowane przez De JET :(, może ma ktoś w swoich zbiorach ?
No to dałem ciała, zmyliły mnie nazwy z dopiskiem [ cr ] lub [ h ] lub [ a ] :)
Mam oryginał, ale dyskietka padła i chciałem odtworzyć :)
lopez, gdyby tam oryginalnie były jakieś zabezpieczenia czy inne wymysły, to mogę spróbować odtworzyć z mojego oryginału na TOMS MULTI DRIVE.
Od 7.03 mogę być niedostępny przez ok. tydzień, więc albo wcześniej, albo później.
No właśnie najpierw muszę zdobyć zrzut oryginału bez zmian, bo nie wiem czy i jak było zabezpieczone :)
Jeżeli było zabezpieczone, to nie będzie .atr, tylko jakiś .atx np.
W wolnej chwili odpalę oryginalną dyskietkę i dam znać, ale nie obiecuję że przed 7.03.
A może Duddie kojarzy jak było?
Znalazłem jeszcze plik: "Spy Master (1993)(L.K. Avalon)(PL)[h De JET][k-file].atr"
wygląda jak oryginał, jednak zastanawia mnie opis pliku z [ h ] w nazwie, więc chyba coś było zmieniane.
Spy Master-a to aż trzeba było przyciąć, aby "wszedł" do pudełka 100 dyskietek.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Spy Master - oryginalny atr
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 57 zapytań