Tak, ja też kupuję tego typu przedłużacze i polecam, a już nie raz pisałem, że przedłużacze do Segi mają obsadzone wszystkie 9 pinów i można wykorzystać do wszystkiego, do tego są o wiele lepsze, a w dodatku są o wiele tańsze niż robione przez jednego polskiego producenta. Co to za koncepcja (chodzi o te polskie), że kupujesz przedłużacz, a w nim masz obsadzone tylko niektóre piny, i w zależności od ilości obsadzonych pinów cena jest coraz wyższa? no comment...
Kupuję też przedłużacze do SNES i NES od Chińczyków i też są takie rewelacyjne jak pisze ccwrc o tych joystickowych. Też je polecam. Co do cen, to często te przedłużacze są tańsze nawet niż same wtyczki, więc kupuję je obcinam, wyciągam wtyczki, przerabiam i cokolwiek potrzebuję, bo ten towar nadaje się doskonale do wszelakich zastosowań dookołakontrolerowych:-) Jedyne co, to na kilkadziesiąt takich przedłużaczy NES/SNES trafiły mi się ze trzy, które miały zwarcia we wtyczce, tam te wtyczki są lutowane ręcznie i składane, więc czasem Chińczyk złoży niedokładnie i coś tam pozwiera, trzeba poprawić. Jednak ten problem jest prosty do poprawy, a w ogóle nie dotyczy tych joystickowych przedłużaczy DB9 od Segi.
Edit: aha, ccwrc podał linki do ebay, ja akurat kupuję na aliexpress zwykle, ale to już jak kto tam lubi, w każdym razie mówię tylko, że można również bez problemu tam. Na ali poszukiwać należy pod hasłami typu "przedłużacz sega" itp.