Nie ma:-) Jest tylko schemat na stronie Torimana, muszę do tego zrobić jeszcze listę elementów, ale przyznam szczerze, że nawet wprowadzając poprawki do połączeń nie patrzyłem jakie tam są elementy, bo Toriman zrobił wzór gotowej płytki, którą przetestował i była ona poprawna. Tyle że płytka była oderwana od schematu, więc nie dało się tego łatwo sprawdzić. Moje poprawki polegały na tym, że zrobiłem dodatkowe połączenia w miejscach, w których wcześniej Toriman zaprojektował połączenia kablowe, żeby ich już nie trzeba było lutować. Oprócz tego dostosowałem płytkę do wymogów fabryki oraz np. poprawiłem soldermaskę, której Tori w ogóle nie brał pod uwagę (bo nie miało to znaczenia przy ręcznym robieniu płytek). Tak że uzupełniając: postaram się w możliwie krótkim czasie przeanalizować schemat i porównać go z płytką, żeby opisać gdzie jakie elementy mają być, jeśli będzie trzeba, to skonsultuję to z Torimanem i wrzucę potrzebny opis tutaj.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.