Panowie,
Jak w temacie, kupię sprawnego CO61991-29 (Freddie'go)
Może ktoś ma na zbyciu.
Mogę się również zamienić na jakies rzeczy od retro PC itp.
Proszę wiadomośc na priv
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » (K) Kupię CO61991-29 (Freddie)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie,
Jak w temacie, kupię sprawnego CO61991-29 (Freddie'go)
Może ktoś ma na zbyciu.
Mogę się również zamienić na jakies rzeczy od retro PC itp.
Proszę wiadomośc na priv
Czy udalo Ci sie kupic tego Fredka? Sam potrzebuje i nie wiem czy ktokolwiek ma...
Ja mam jednego (o ile sprawny), tylko muszę go wylutować z mojego dawcy (w sumie tylko ten Fredek się na nim został).
TAk.
kupiłem zamiennik od kolegi z forum. Sprawuje się idealnie. Kupiłem 3 szt.
W sumie kilka miesięcy temu.
Zapytaj. Może jeszcze ma.
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=10868
Nie będę. Ale mogę dać Mikerowi, jest szansa, że jeszcze się wcześniej z nim będę widział. Tylko go co najwyżej pomolestuj, żeby mu się chciało pamiętać :-)
OK, narazie bede mial sztuke od Simiusa. Ale tego tez przygarne. Wiela sobie Pan winszujesz?
[EDIT]
No niestety, Fredek po wylutowaniu nie daje oznak życia. Znaczy, do wywalenia jest. Nie mam drugiego na zbyciu. Przykro mi. Dobrze, że masz zamiennik od Simiusa.
OK, dzieki za poswiecony czas.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » (K) Kupię CO61991-29 (Freddie)
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 68 zapytań