Gdybym chciał kupić jakiegoś STka w zasadzie do słuchania musixow i ewentualnie pisania muzy na stkowskich trackerach to:
1. Co powinienem kupić
2. Ile powinienem wydać
3. Czy na allegro zdarzają się takie cuda
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Za ile kupić
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdybym chciał kupić jakiegoś STka w zasadzie do słuchania musixow i ewentualnie pisania muzy na stkowskich trackerach to:
1. Co powinienem kupić
2. Ile powinienem wydać
3. Czy na allegro zdarzają się takie cuda
Pozdrawiam
1. Wystarczy STE (stereo) a do tego 4MB ramu ktore wychodzi bardzo taniutko w tym modelu.
2. Do 100zl kupisz juz z jakims monitorkiem na allegro
3. Zdarzaja ale zawsze zapomne, ze sie aukcja konczy ;)
pozdro
A może by tak dalej się rozwijać pod RMT, zamiast rozdrabniać się na kolejnego compa ? ;) :P
rmt sie rozwija i to niezle - co poniektorzy juz slyszeli ... a co będą na sztabie to może też coś usłyszą ...
powiem tak st(e) jest fajne ale brak supportu u elektronikow st(ekowych )zniechecila mnie do tego komputerka....
a jezeli sie juz zdecydujesz to bez stacji Hd ani dysku ciezko bedzie (to samo tyczy sie nowego tosa)....
domyslam sie ze gole ST nie jest takie fajne...dlatego zapodalem ten topic.
Liczę na waszą pomoc.
tatqoo: jesli masz brac to raczej tylko STE, tanio dolozysz w nim pamieci no i raczej niemozliwoscia bedzie pojawienie sie przesteru jaki wystepuje momentami na poprzednich modelach (glownie chip sound). Yerzmyey cos sie skarzyl iz na obu modelach ktore posiadal byly takie cyrki i sam szukal STE.
Stryker ma po czesci racje jesli chodzi o sprawy rozbudowy itp. Jesli juz jest mozliwosc rozbudowania to wychodzi troche drogo. Przykladowo kontroler paskudowski wyceniony jest na 140zl. Pal licho juz te stacje HD bo przezyc mozna na standardowej, a dysk to jednak nieporownywalna wygoda. Na allegro wlasnie ktos chce sie pozbyc STEka:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21270898
Moze sie wreszcie skusisz? :)
Jakby co bede na sztabie to moze uda sie rozwiac (zapic) watpliwosci. ;)
pzdr
albo poszukać jakiegoś zioma w Niemczech - na tamtejszym "ibeju" wszystko startuje od 1 EURO (no prawie) :)
(hm... popraw to ktory - nie wiem jak tu sie hrefa robi - sorki...) :oops:
MM: ja oprocz linkow to wiem tez jak sie bany daje, RTFM
- no dobra już dobra... 8)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » Za ile kupić
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 44 zapytań