Kolejna aktualizacja !!
Mamy 38 wpłat! :) Brakuje nam już tylko 16 zamówień. W poniedziałek chcemy zlecić wydrukowanie Atari Fana, żeby było to możliwe musimy sprzedać jeszcze 16 sztuk AF #6
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Miejsca w sieci » Papierowy magazyn PL o ATARI (różne modele)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kolejna aktualizacja !!
Mamy 38 wpłat! :) Brakuje nam już tylko 16 zamówień. W poniedziałek chcemy zlecić wydrukowanie Atari Fana, żeby było to możliwe musimy sprzedać jeszcze 16 sztuk AF #6
Dziękuję za #5 :-) PM poszła.
@pancio.net, jesli wyslales PM, to prosze powtorz na moj sluzbowy e-mail :)
AtariFan #5 papierową można jeszcze dostać? zamówiłbym razem z AtariFan #6
Przykro nam ale Atari Fan #5 nie jest już dostępny w sprzedaży :(
Nie zostanie wznowiona? :(
W podsumowaniu płatności dostałem tylko nr konta bankowego, a system mojego banku wymaga jeszcze nazwy/nazwiska odbiorcy przelewu. Co podać?
Nie zostanie wznowiona? :(
Aby wznowić wydruk AF #5 musiałaby się znaleźć odpowiednia ilość chętnych na magazyn, aby zwrócił się koszt druku (ponad 100 osób). Dlatego zalecamy nie zwlekać z zakupem AF #6.
W podsumowaniu płatności dostałem tylko nr konta bankowego, a system mojego banku wymaga jeszcze nazwy/nazwiska odbiorcy przelewu. Co podać?
Podaj nazwisko red. Naczelnego: Piotr Krużycki
Zapłacone, dodałem w tym samym przelewie 15zł za #5.
Dziękujemu :)
się przelewa. za nr 6 + 1-4
A mogę potwierdzić czy wszystko z zamówieniem 299 jest w porządku?
Jest tam numer #5 i #6.
Zamowienie jest zaksiegowane, złozyles je odpowiednio wczesniej i otrzymasz nr 5 i 6
A ode mnie się przelało za zamówienie #412 (AF #5+6)?
Tak, zamówienie mamy zaksięgowane.
Czy coś wiadomo o najnowszym numerze, o którym rozmawialiśmy ostatnio już kilka razy?
Pozdrawiam.
w poniedziałek złożyliśmy wstępne zamówienie z zapytaniem w drukarni, czekamy na odpowiedź szefa drukarni (który do dzisiaj był na urlopie)
A właśnie miałem pytać, czy da się odebrać w niedzielę ;)
Oczywiście, że się w któraś niedziele da :)
kto ma generator kodow rabatowych ?
Mamy to! Zebraliśmy wymaganą, brakującą kwotę na wydrukowanie Atari Fana #6. Jesteście niesamowici! Bardzo Wam dziękujemy. :D
A żeby jakoś wynagrodzić osoby, które dokonały przedpłaty i zamówiły AF jeszcze przed jego wydrukowaniem - mamy dla tych osób przypinki Atari Fan - wersja limitowana! ;)
Aktualnie czekamy na info z drukarni. Mamy nadzieję, że za chwilę ruszymy z drukiem.
Redakcja Atari Fana
jupijaj :)
Ale super! :)
Z przykrością informujemy, że magazyn Atari Fan #6 nie został jeszcze wydrukowany i w związku z tym nie jest gotowy do wysyłki. Nasz kolega niestety ma problemy osobiste i wydruk Atari Fana zszedł chwilowo na dalszy plan. Mamy nadzieję, że szybko upora się z problemami i będziemy mogli ruszyć z drukiem AF. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Liczymy na Waszą wyrozumiałość.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » Papierowy magazyn PL o ATARI (różne modele)
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 66 zapytań