Jak w temacie! :)
Zapraszam do dyskusji.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2017 - pomysły, uwagi, sugestie, itepede.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie! :)
Zapraszam do dyskusji.
Oczywiście strona party już stoi: http://wapniak.atari.org.pl/index.php
Dla zainteresowanych info, że na covercompo można dostarczyć pracę w formacie MID! Sprzęt to interface Midimate i Yamaha QY70
pytanie, czy okrągłe urodziny na 5 dni przed faktem można ogłosić na party? :D
60 te ???? :):):):)
pytanie, czy okrągłe urodziny na 5 dni przed faktem można ogłosić na party? :D
Ogłosić, jak ogłosić - ale rozumiem że beczkę piwa stawiasz. No dobra, może być "na łebka" ;P
coś tam postawię, spokojnie :)
no dobra, 4 z przodu i jedziemy! ;)
Pinokio:
a które Ty będziesz miał wówczas urodziny? Czy aby nie 40-ste? Dziadu zaj*bany?
PS: Aaaa, no właśnie.
Tak, przykra to sprawa; łączę się z Tobą w bólu.
I po Pinku...
no nie wiem, bo już mnie wszystko boli. To już tak zostanie? :D
Pinokio:
> już mnie wszystko boli. To już tak zostanie?
------------------
A skąd.
Będzie się konsekwentnie pogarszać.
Uuuuu ... skoro drewniakowi stuknie okragla rocznica na party, to aż chyba od piątku sie pijawie :)
Może zrzutka na:
Ten model będzie myślę odpowiedniejszy (i bardziej praktyczny).
@pin, ale ostrożnie z tuningiem... Może nie wstawiaj tam od razu 3-litrowego V16 :P
Mono ma racje. Zwłaszcza, że ten wózek kosztuje 2 zł!
To że były V8 nie znaczy, że nie dasz rady zrobić updeatu do V16 ;P W końcu w A8 wstawiłeś procesor 16-to bitowy, ale wątek o tym pozostawiam Tobie i XXL-owi :P
on po prostu zazdrości i boi się do tego oficjalnie przyznać ;)
UWAGA!
Będzie nowa kategoria na kompo, chodzi o grafiki na zwykłe Atari 8 bit. Zgłosiło się po prostu 3 autorów z deklaracją na 3 prace.
Uwaga tylko taka, że prace generowane przez G2F muszą wracać do dosa. Wszystkie inne formaty źródłowe dozwolone.
Jeśli ktoś by się jednak wysilił i napisał coś w GED :) - to oprócz źródła musi dołączyć plik wykonywalny (też wychodzący do dos) ;)
Ok, dodane o Graphics compo - na stronie i w wydarzeniu na FB.
UWAGA ETENSZYN WNIMAŃJE!
Z dobrze poinformowanych źródeł dowiedziałem się że jest możliwe urządzenie koncertu na party place.
Chłopaki (Pin i Yerzmyey) mają przygotowany materiał, który nie był grany live dotychczas na koncertach.
I jeśli jest chęć i wolna wola, to się odbędzie - ale jeśli siedzimy przy kiełbasie, to odpuszczamy, nie robimy niczego na siłę i pijemy spokojnie piwko ;)
Koncert z przyczyn technicznych możliwy do zrealizowania wyłącznie na sali partyplace w piątek wieczorem.
To jak robimy? - krótka piłka! :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Wapniak 2017 - pomysły, uwagi, sugestie, itepede.
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 63 zapytań