Bajka krótka, na początku 2008 u mnie w domku pojawił się internet radiowy, ja jeszcze wtedy kawaler ogarnąłem temat podłączenia, antenkę ustawiłem, podzwoniłem, MACi podałem i hulało (brak WiFi tylko kabel LAN(, dwa i pół roku później ślub, rodzice sprowadzają się na parter (dotychczas nie zamieszkały, szybki remont i te sprawy) no i przez bity miesiąc między piętrem a parterem wisiał kabel do netu, jakoś potem ogarnęło się drugi router, i teraz tak, główny od radia nadawał kablem na nowy z wifi, ogarnąłem, skonfigurowałem, i tak sobie to tyle działa, nie mogę narzekać. Ale ostatnio zaczęły się przeboje, restart głównego routera i na 5 do 30 minut wszystko gra, potem brak netu. Dzwonie, mówię co i jak a pan w słuchawce że ta konfiguracja nie ma prawa działać (dwa routery z DHCP), no to na jego rządanie wyłączyłem DHCP w drugim routerze, efekt przewidywalny, teraz mnie zbywają że antena nie domaga albo co innego. Teraz chcę znać waszą fachową opinie czy dwa routery w szeregu mają prawo działać z włączonym DHCP?
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
Atari Font Maker V1.16.14.4 Narzędzie do projektowania zestawów znaków dla Atari właśnie otrzymało aktualizację