AS: sądziłem że jesteśmy bliskimi kumplami, szczególnie gdy sprzedawałem Tobie Falcona z Ct2b za cenę grubo niższą od ceny rynkowej, jak dla kumpla. Tego Falcona oczywiście przywiozłem Tobie do domu. Dla jasności wszystkich - z ASem byliśmy naprawdę blisko, mieliśmy ciągły kontakt, na SV2k16 gadaliśmy itp itd
Skoro chcesz przytoczyć nasze rozmowy to może zaczniesz od tej, sprzed 3 tygodni gdzie pisałem że potrzebuję jeszcze 2-3 miesiące na dokończenie pewnego projektu atarowskiego, czyli że kontakt mieliśmy stały.
Chciałbym również przypomnieć Tobie jak jakiś czas temu zadeklarowałeś chęć kupna (wręcz miałem go Tobie załatwić, przetrzymać) pełnego zestawu Jaguara CD. Osoba która potrzebowała gotówki na życie, czekała na Twój przelew 2-3 miesiące. Nie odbierałeś ode mnie telefonów. Skończyło się na tym że to ja wyłożyłem za Ciebie pieniądze, Ty zrezygnowałeś. Po jakimś czasie odzyskałem kasę. Więc i Ty i ja nie jesteśmy święci ..
cieszę się że udało się Tobie trafić w ten świąteczny czas, podobnie ja mi - wysyłałem atarowcowi z Australii paczkę za zajęcie 3-ecie miejsca w game compo na RetroKomp 2016. I Ty i ja daliśmy drugiemu człowiekowi niespodziankę na Boże Narodzenie.
http://imgur.com/gallery/KxXlU
I As, nie nazywaj mnie bezczelnie "panie Piter", obserwując biernie wcześniejsze Twoje posty na forach wiem że nie masz szacunku do innych osób, nie liczysz się z godnością i uczuciami innych. Przypomniało mi się jak pisałeś o Rodolphie Czuba podczas któryś dyskusji o CT. Ktoś zwrócił Tobie uwagę na Twoje podejście do człowieka...
Nie mam też zamiaru toczyć z Tobą wojenek, nie będę odpowiadał więcej na zapewne kolejne Twoje posty, ponieważ nie będę się aż tak zniżał.
Jeśli chodzi o Hadesa to jest on u mnie - tak jak mówiłem od początku i cały czas ale nie zrobię już dla Ciebie żadnego ruchu, nie wydam złotówki na kuriera, nie spakuję. Jeśli chcesz to musisz sam przyjechać, odebrać i tylko wtedy gdy będę mógł i miał na to czas.
Zawsze traktowałem rodzinę Atari jako coś wyjątkowego ale jednak na trzecim miejscu po rodzinie i pracy stad nie jestem bez winy, ale dziś rano miałem ochotę wszystko rzucić z tym związane lecz nie zrobię tego z powodu jednego człowieka.
Wesołych Świąt :)
Falcon CT60, CTPCI z Radeon 9250, Ethernat
260 ST, 520 ST, 1040 STFM, Mega ST4, STacy, ST Book, 520 STe, TT 030, Mega STe
Jaguar CD + Catbox, Lynx MKI i MKII
65XE ultimate, stereo, 800 XL + 1010 +1050