Istnieje coś takiego ?

2 Ostatnio edytowany przez macgyver (2016-10-22 11:29:29)

Tylko Atari 2600 emulator :( M.in. dlatego zrobiłem przesiadkę na telefon z Androidem ;)

3

...co znacząco nie poprawia sytuacji, bo emulatory co prawda są, ale wszystkie co do jednego działają fatalnie, przenosząc ten sam problem ze wspólnego codebase'u :) Niestabilny vblank ;) Pograć jeszcze można ale oglądanie dem to katorga :)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

4

wieczor napisał/a:

...co znacząco nie poprawia sytuacji, bo emulatory co prawda są, ale wszystkie co do jednego działają fatalnie, przenosząc ten sam problem ze wspólnego codebase'u :) Niestabilny vblank ;) Pograć jeszcze można ale oglądanie dem to katorga :)

Czyli można dać sobie spokój z emulacją Atari na telefonie ...

Czytałem , że jest  możliwość konwersji aplikacji ze zwykłego windows "win32" na aplikacje uniwersalne windows 10 (UWP) Universal Windows Platform , które można potem uruchomić na każdym urządzeniu z win10 (również na smartfonie) ale pewnie nie jest to takie proste żeby przerobić Atari800 w ten sposób...

5

Może nie tyle spokój - mam nadzieję, że ktoś to kiedys poprawi - ja nie umiem. Urządzenie jest wydajne wystarczająco. W chwilach stabilności emulator chodzi z pełną wydajnością. Tylko co parę sekund nastepuje takie zająknięcie. Myślę że problem polega na niestabilnym taktowaniu tego przerwania.

6

wieczor napisał/a:

Tylko co parę sekund nastepuje takie zająknięcie. Myślę że problem polega na niestabilnym taktowaniu tego przerwania.

Ale tutaj piszesz o emulatorze na Androida ?   Bo na win phone to nawet takiego "z zająknięciem" nie ma na chwilę obecną ?

7

Na androida, na androida. Co jest na windows to nie wiem, bo nie mam takiego urządzenia :)