1

ludzie wszyscy mam do was wielkie pytanie!!!!! gdzie wy znajdujecie te wszystkie konsolki !!!!??????? ja patrzac na strone np.mc adama czy tomexa to az mi dech w piersi zapiera !!!!!!prosze was powiedzcie mi skad wy bierzecie te wszystkie konsolki ????
ja znam tylko allegro i wlasnie tam nabylem niedawno snesa z 8 kartridzamii game boyaz jednym
i tyle
i dalej szukam szukam szukam
i priosze pomozcie!!!!!!!!

2

hmm to troche dziwne bo mi sie wydaje ze osob z konsolkami to jest tu bardzo mala (prawie nikogo). A skad oni biora te konsolki z zagranicy z calego swiata maja znajomosci kolekcjonerskie ;) chodza na gieldy, rynki etd... no i maja full kasy na to ;)

"wszystko się kiedyś kończy......."

3

Ja wiekszosc znajduje na rynkach w moim miescie. NESow, 2600 juniorow, SEGA jest bez liku. Zwykle w kiepskim stanie (pobrudzone) i bez pudelek. To samo Pongi - mam ich chyba ze 20 i niektore sa cool (np Philips Odyssey, albo Videopac 7000 ktorego nikt nie chce kupic na Allegro a mam 3 egzemplarze :))

Ale znalazlem tez kiedys Atari 2600 piekne w idealnym pudelku, radzieckiego SPECTRa 001 nabylem za 15zl a sprzedalem za 150zl :) a pare tygodni temu znalazlem na straganie czysciutkiego, sprawnego Jaguara, ktorego wlasnie sprzedaje na Allegro.
To co znajde na rynkach a mam podwojne sprzedaje i mam pieniadze akurat na rozwoj kolekcji :)

No a reszta to znajomi, ogloszenia w sieci, Allegro, ostatnio eBay...
powodzenia!