pisze o wiele wcześniej - chce wynająć busa na 8 osob -- ktos chętny ?
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/ @Grey
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » SILLY VENTURE - dojazd ze slaska
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jedziecie przez Warszawę ?
Jak nie jak tak \o/ wesoły bus... ja jestem chętny :D
chętny:)
Ja chętny :-)
Się wpiszę jako chętny.
Jakby coś to zakupiłem Caravelke ośmio osobową, ale że to wakacyjny wóz to nie kupuję zimówek :)
To i ja się chętnie zapiszę.
Ja i Fei jestesmy chętni na busa.
https://www.youtube.com/watch?v=vrJn6G1cdIQ
Lotharek jak z transportem? Zrób jakiś update.
Jedziesz w czwartek czy piątek?
Z powodu pracy będę mógł jechać w piątek.
Jak nie załapię się z tobą to jadę swoim wozem, będzie 7 wolnych miejsc z Gliwic.
Wiadomo tylko tyle ze jest wiecej osob niz miejsc. Wiec nas sie zebralo 5 osob i jedziemy samochodem Fei'a z Gliwic przez Katowice (piatek 6 rano) i Dabrowe Gornicza. Fei, Aceman, Corny, Jakim i ja.
Okazuje się że będę wcześniej w Gdańsku (a właściwie w Sopocie w celach służbowych) tak więc zwalniam jedno miejsce:)
O której wyjazd w czwartek z dworca w Katowicach?
niestety, mam nadzieje ze nie za pozno..nie dalem rady ogarnac
busa nie ma... jade sowim autem
wyjazd ode mnie do Tapkowic (Rzeznik) , Cz-Wa - Grzybson i gdansk. Palec przyjedza do mnie..
Poszukuje transportu Katowice PKP - Gdańsk na SV wyjazd obojętny czwartek/piątek byle bym dotarł z B-B pociągiem do Katowic :) czyli o normalnej porze
Gustaw: mam nadzieję że dojedziesz. Dawno się nie widzieliśmy :)
Gustaw: ja już jestem w Sopocie -> jechałem pociągiem o 10:43, cena bieletu: 55zł. polecam:)
Właśnie się przymierzam do zakupu biletu PKP
Zostaje Pendolino 7:42 z Bielska Białej 8:37 z Katowic w Gdańsku o 14:06
lub z przesiadką w Katowicach express o 10:43 w Gdańsku o 18:20
gustaw, to sprawdź sobie szybko czy na perdolino są jeszcze wolne miejsca, bo ja tak zwlekałem do wczoraj (a połączenie RZW-GDA miałem wręcz idealne, bo bezpośrednie, 7:30h z miejsca na miejsce) i się okazało, że za równo NA jak i Z sillyventure wszystkie miejsca w drugiej klasie zostały wykupione i musiałem sobie alternatywy szukać bo płacić po 300zł za pierwszą klasę nie zamierzałem.
gustaw, to sprawdź sobie szybko czy na perdolino są jeszcze wolne miejsca, bo ja tak zwlekałem do wczoraj (a połączenie RZW-GDA miałem wręcz idealne, bo bezpośrednie, 7:30h z miejsca na miejsce) i się okazało, że za równo NA jak i Z sillyventure wszystkie miejsca w drugiej klasie zostały wykupione i musiałem sobie alternatywy szukać bo płacić po 300zł za pierwszą klasę nie zamierzałem.
Ja bilet Weekend-owy kupiłem wczoraj 154zł + 10zeta do Pendolino w obie strony przejazd to 6:22 z BB - Gdańsk powrót 6:55min Express Sobieski do Wiednia z przesiadką 20km od BB :D luzik
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » SILLY VENTURE - dojazd ze slaska
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 67 zapytań